BigChild pielegiarki noworodkowe w szpitalu powiedzialy ze tym octaniseptem to tak się pryska żeby było, ale jak cos się dzieje to nie ma to jak sprawdzony spirytus 70%. I pepek oczywiście ma być suchy, a nie jakis wodnisty. U nas jeszcze nie odpadl i pediatra kazal nim troszke bardziej ruszac.
Ola witaj w domku! Duzo sil i dobrej organizacji
Kacha ja w Sb wybieram się do księdza prosić o chrzest. Chcemy zrobic w ostatnia Sb października. Będzie o jednych plackach imieniny taty i chrzciny
Misiako nie zazdroszcze przezyc… Twój maly nie ma wzdec jak jesz brokuly?
Anisen swietna ta przystawka
Motylla moja polozna tez była tylko raz, może drugi się pofatyguje, a jak cos chce się zapytac to dzwonie do niej.
Dziuba te krople co klementyna pisała to na receptę. U nas położna kazała przemywać solą fizjologiczną lub rumiankiem i zakrapiać mlekiem z piersi, a jak po kilku dniach nie minie to do lekarza po kropelki, które właśnie są na receptę
A przy ropiejącym oczku, to lepiej darowac sobie spacery?
Nanusia straszna tragedia
Ja zaparzylam wlasnie slaby napar z kopru wloskiego, spróbuje dac malemu z 30 ml, może będzie spokoj z tym brzuszkiem. Farmaceuta kazala słodzić glukoza, a nie cukrem. Na szklanke naparu, dalam 1,5 lyzeczki glukozy – i jest minimalnie slodka ta herbatka, a ta z hippa rozpuszczalna to Az mnie skręcało jak spróbowałam….
A powiedzcie mi czy jak ja mam problemy z wyproznianiem to ma to jakis wpływ na malego tzn ze on tez może się meczyc bo za Malo jem tego czy tamtego?
Bylam dzisiaj odebrac PESEL mlodego i dobrze ze pojechalam osobiscie, bo wczoraj Pani byla tak uprzejma ze chciala mi przez telefon podac, ale pofatygowalam sie. I patrze na ten wydruk a tam pisze: EMILIA JULIAN - no oszalalam... I oczywiscie PESEL zly bo program ze wzgledu na babskie imie zaznaczyl plec kobieta i tam jakas cyferka w numerze jest odnosnie plci. A ciekawe kiedy bym doszla ze mamy babski PESEL gdybym zapisala sobie go po rozmowie telefonicznej i juz zdazyla wszedzie rozpowszechnic. I pani w urzedzie zdziwiona jak tak mogla sie pomylic i az do Warszawy musiala dzwonic zeby spytac co z tym zrobic. No i jutro mialam jechac ubezpieczyc malego u siebie, to dalej bez tego numeru guzik zalatwie...
Emiś śpi to zmykam zrobić z sobą porządek i przygotować się do spania, bo pieron wie kiedy królewicz wybierze się do spania po kąpaniu...
Przespanych nocy dziewczyny życzę