Hej,
My wróciliśmy ze spacerku bo pogoda piękna. W ramach spalania kalorii zaliczylan bieg z wózkiem za pieskiem który mi zwial

A spory kawałek mnie przegonila, myślałam ze ducha wyzione i zatrzymała sie dopiero na McDonaldzie.
Zaraz wraca A i on pójdzie na kolejny spacer, a ja na zakupy niestety tylko do Tesco i moze rosmanna.
Leon spokojny w dzien dalej duzo spi, a w nocy co 2,3G wstaje, zje i spi, czasem jeszcze kupa do tego dojdzie
Sinka na efekty diety eliminacyjnej czeka sie dłużej niż tydzień nawet pare miesięcy. Ja nabialu unikam poza mlekiem do kawy, a tak jem wszystko łącznie z orzechami i na czekoladę tez czasem kostkę, dwie sie skusze. Ale jak Twoja mała ma problemy i skorne i brzuszkowe to moze warto jeszcze skonsultować sie z pediatra. Choć ja w istnienie skazy bialkowej przestaje juz wierzyć...
Ellsi chyba każda z nas ma czasem ochotę p...c tym wszystkim i zabrać sie z chatki. Mi po nieprzespanej nocce tez czasem agresor sie włącza i jestem nieprzyjemna. Jak mam dość to maly chwile płacze a ja kończę to co zaczęłam ale najlepsza terapia to spacer. Zawsze spotkasz kogoś z wózkiem i można chwile pogadać. Moze niech Twój M tez sie zaangażuje bo z tego co piszesz to troche wygodny jest...
Tofilesia ja po urodzeniu Majki miałam wrażenie ze jestem tredowata bo znajomi przestali sie odzywać, ale potem wszystko wróciło do normy. Teraz sami maja dzieci wiec skala potrzeb i obowiązków jest ta sama to i zrozumienie większe. Spróbuj zadzwonic pierwsza, bo niektórzy nie chcą przeszkadzać;-)
Ania my tez w knajpie robimy chyba juz w nowym roku albo moze jeszcze w tym. Jak bym miała domek to tez wybralabym wariant oszczednosciowy:-)
Bluetooth nasz spi na brzuszku i jest super zagrzany rączki ciepłe. Z ta dostawka to dla mnie wariant pośredni, trzeba potem stopniowo przenosić do lozeczka. Leon spi w łóżeczku, czasem nad ranem go bierzemy do siebie jak sie kręci, ale on sam woli spać osobno. Przynajmniej nikt go bez przerwy nie całuje i wacha, bo tak jest jak leży obok nas

a chorobę sieroca wynagradzam mu noszeniem w chuscie od 18-19, bo potem kąpiel.
Miłego dnia:-)