reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2011

reklama
Sawi śliczna niunieczka, ja już nie mogę się doczekać swojej wizyty i usg, a to dopiero za 2 tyg, już przebieram nogami na samą myśl :-)

Aniawos i po co napisałaś o tych chipsach i jeszcze o paprykowych! Tak mi się dziś nie chciało wychodzić z domu, a teraz nie ma przebacz, narobiłaś mi takiej ochoty na te chipsy, że muszę iść bo nie wytrzymam, mam nadzieję, że będą lays'y ;-). A co do twojego lekarza, co to za godziny przyjęć? Jakaś masakra tak te biedne kobiety męczyć w nocnych godzinach!

Dziuba u mnie sytuacja sypialniana jest podobna, mała często wbija się do nas w nocy lub nad ranem i strasznie się rozpycha i wierzga nogami, a ja, że śpię w środku obrywam i od córki (która często nabiera ochoty np żeby wleźć mi na głowę - i to dosłownie, albo spać w poprzek łóżka, co stanowczo ogranicza wszelkie moje manewry) i od mężusia, który chcąc zrobić sobie więcej miejsca napiera na swoją już i tak ledwo żyjącą żonkę... ehhh życie...

A tak w ogóle witam nowe mamusie, gratuluję szczęścia w brzuszku i życzę zdrówka. Ja dziś czuję sie jako tako, zjadłam naleśniki z jagodami i całkiem dobrze się po nich czuję, nie mam żadnych niepożądanych odruchów, w ogóle dziś od rana jest ok :tak:. A może to po wczorajszym romantycznym wieczorze z mężusiem :-D, kto wie? Pozdrawiam was dziewuszki i do potem!

Sawi śliczne zdjęcie:) piękna dzidzia:)

Ja dzisiaj się czuje masakrycznie wręcz...od rana mnie mdli, nic mi sie nie chce... nawet niemam siły zeby zabardzo pisac...moze jutro cos wiecej naskrobie na forum-wybaczcie...pozdrawiam Was serdecznie:)

Właśnie wyszedł od nas lekarz i M ma zapalenie oskrzeli, dostał antybiotyk. Bartek narazie ma tylko katar,daję mu syrop na wzmocnienie,a mi narazie nic nowego nie dolega. Jutro w razie czego podpytam gina co mogę brać w razie czego.

Dziś rano po raz pierwszy miałam odruch wymiotny, ale chyba z braku czegokolwiek w żołądku nic nie zwróciłam:no: Mdłości mam okropne choć jeszcze nie wymiotowałam.:no:

Sawi - śliczna foteczka, już tak dokładnie widać rączki nóżki i główkę. Ja jak dobrze pójdzie to za 10 dni też usłyszę bicie serduszka :)

A ja mam nadzieję,że usłyszę już jutro:-)

ale mi narobilyscie smaku na chipsy :d wstreciuchy teraz bede tylko o nich myslala :D

sawi, jeszcze raz gratulacje :D slicznosci i jakie duze :D

stresuje sie, ide na 20:00 do ginka :D

Witam nowe i te "starsze" mamusie :)
natusiaMa - współczuje chorubska w domu
Sawi - super fasolka :) Jaka już duża :) Z którego tyg. zdjęcie? Strasznie szybko się zaczęła ruszać :)
Powodzenia tym co mają wizyte u ginekologa dzisiaj/jutro - czekamy na nowiny i zdjęcia

Ja dzisiaj zaszalałam i poszłam na Kebaba :)
Pomimo senności jakoś nie moge sobie pozwolić na sen, bo nasz szkrab ostatnio dopiero kolo 22 chodzi spać, a wcześniej za nic nie chce zasnąć. Mogłabym mężowi go zostawić, ale z przyzwyczajenia, jak tylko marudzi, to sie budze.
Jakby co, to nie wpisuje mojego TP na listę, bo dopiero za dwa tyg. u ginekologa potwierdze.

No jak wszystkie będziemy takie pełne sił, to forum do II trymestru ucichnie :) Ale ja też ledwo siedzę w pracy, dobrze, że mi mój przywiózł pizzę :) :)

reklama
Do góry