Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może z wyjątkiem dwóch, które mi podebrali z talerza młoda i mąż... a my znowu już same zostałyśmy na 2dni, S pojechał do pracy... za to jutro jadę do koleżanki też ciężarnej, humor sobie poprawić 
. Zerwałam się z pracy, żeby odpocząć, bo na oczy nic nie widziałam. Juz trochę doszłam do siebie... Leżenie już mnie zmęczyło 

Ale to chyba dobrze, nie? może duzo nie przytyję
Za to mam wciąż ochotę na pomarańcze... ohhh... pomarańcze
Codziennie ze dwa muszą być. No i jestem ugotowana, muszę zjeść jednego
, ale jak mi się chce!

Zrobiłam to nieświadomie bo nie wiedziałam , że są zabronione... mam nadzieję, że wszystko z fasolką jest ok... nie mniej jednak będę się martwić do 5 lutego... cholerka...
ale w zeszłym roku faktycznie jak były taaaaakie upały to nad morze i do wody, albo na działkę nad jezioro i do jeziorka albo basenu
teraz nie wiem jak wytrzymamy te brzuchy i upały (o ile będą upały), ale i tak zimy już mam dosyć, codziennego odśnieżania samochodu, zastanawiania się czy w ogóle odpalę czy nie odpalę, czy dojadę do pracy czy nie, czy się wykopię z śniegu czy nie... dramaaaat!!