ewelinka - u nas 10 ale na minusie!! nosz normalnie mam dosyć tego odśnieżania samochodu i ciepłych kurtek!!!!!!
ellsi - dzięki, i tak nie kumam, bo jak to on czekjał a u niej się czas zatrzymał na 2lata, no ale dobra, to przecież film, wszystko możliwe

a co do siostrzenicy - niech sie rodzice szybko za nią biorą!! moja sie zachowuje też tragicznie, rozdarta jak nic, a mówi.,ę rodzicom że jeśli nie przestaną jej rozpieszczać to będzie miała 10lat i będzie gorzej, to oni że ona sama z tego wyrośnie. ***** prawda, samo dziecko rozpiesczzone rozbestfione nigdy nie stanie się nagle posłuszne!
Motyl - dobrze że już się lepiej czujesz, dbaj o siebie zdrówka dla malutkiej!!
miniaaa - jak masz apetyt to dobrze, bo mimo że się źle czujesz to żołądek pracuje! zobaczysz, będzie lepiej!! zdrówka dużo, do pracy jeszcze nie wrcaja tylko się kuruj!
ja bylam dziś z rodzicami w cenrtum handl., oczywiście tatę zostawiłam z małą na lodach a z mamą łaziłyśmy po sklepach... no i gdyby nie mama to pewnie bym coś kupiła dla dzidzi, bo wyprzedaże super a ciuszki śliczne, ale za to kupiłam sobie torebkę nową na wiosnę, taką mniejszą przez ramię, żeby wygodniej było, więc ogólnie zadowolona. Chociaż niestety moja Martyna przy ubieraniu się zrobiła taki cyrk, że chyba ją cała Galeria słyszała, wyrywała się i darła, no normalnie wstyd jak nic, a najgorsze że moi rodzice w takim momencie to jeszcze ją ciu ciu ciu ciu i by lizaka do ręki w nagrodę wręczyli, no ale se poradziłam jakoś i z małą i z nimi. Mała też obkupiona, kasa wydana, tera trzeba czekać na następną wypłatę... i oczywiście S tylko wrócił z pracy to na niego nawrzeszczałam, ale dobrze, bo sam wymaga żeby go wszyscy rtozumieli ale nic nie zastanawia się nad sobą i gada tylko że "wie że jest zły najgorszy" i ma wylane żeby sie coś poprawić...
dziewczyny mam jeszcze pytanie do Was... bo nie wiem czy powinnam dzwonić do gina... biorę globulki dopochwowo, no i właściwie od tego samego czasu mam coś takiego białego, nie upławy, tylko jak by ta tabletka spieniona trochę, może ją za płytko wciskam i dlatego trochę z niej wypada... czy jak myślicie?