reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

witajcie Kochne, ja właśnie z pracy, mąż z córą zrobili mega pyszną zapiekankę, zjadłam taki talerz że już ma brzuch jak by parę mies. do przodu :szok:
słuchajncie, może zróbmy zamknięty wątek tylko ten gdzie będziemy wklejać zdjęcia, jeśli nie chcecie robić tego tak normalnie, a reszta wątków normalnie...

reklama
Witajcie:)
Ja tak nie śmiało się przywitam:zawstydzona/y:
Zrobiłam dziś test, dwa dni przed @. Chyba wyszła, ale jest taka strasznie blada, taki cień. No ale mąż też widzi.
W poniedziałek powtórka, więc proszę o trzymanie kciuków:blink:

ja cały czas czuję jakieś dziwne parcie z prawej strony, ni to jajnik, może wyżej troche... nie umiem tego nazwać, nie boli ale takie dość nieprzyjemne... w pierwszej ciąży jak chodziłam to wiem ze Martysia mi się tak w bok wbijała swoimi nogami, to takie podobne uczucie. Ale przecież ta młodsza dzidiza jeszcze nie kopie...
Madziu poczekaj jeszcze i powtórz test, bedziesz miała pewność

Wreszcie w domu :)
Magada - zapraszamy do naszego grona

Ja dziś w ramach dbania o siebie i przyszłe maleństwo zaopatrzyłam się w rasowe tabletki dla pani w ciąży ( dotąd brałam centrum z kwasem foliowym oczywiście), krem na rozstępy - podobno lepiej leczyć niż zapobiegać i popijam tonic z cytrynką - prawie jak gin z tonikiem hihi, który bardzo lubię a z którym pożegnałam się na najbliższe dwa lata:)
Myślę że taka własna grupa, gdzie możemy umieszczać zdjęcia i tylko my mamy tam wstęp jest bardzo fajny.
Zrobię Wam jeszcze małego smaka może - na obiadokolację mój Krzysiu zrobił naleśniki z białym serkiem i rodzynkami - mniam, wiem, że mało zdrowo i niedietetycznie ale co tam :)

Madzia witaj i mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej :) A za dwa dni test na pewno wyjdzie pozytywny :)

Kacha_wawa ja z moim Brzdącem też nie mogę sobie pozwolić na sen w ciągu dnia, zwłaszcza, że On nie sypia w dzień odkąd skończył 14 miesięcy... Ale to nie zmienia faktu, że spać mi się chce ostatnio straszliwie.

Co do galerii zdjęć, to mnie wsio ryba, czy to będzie wątek zamknięty, czy też grupa na zaproszenia - ważne, żeby dostęp miały tylko "powołane" osoby ;)

Dora_M aż takie niezdrowe to nie jest ;) a smaka rzeczywiście narobiłaś. Na szczęście mam w domu biały ser, więc może się jutro pokuszę...

Ostatnia edycja:
Dora, jakie kupiłaś witaminozy? ja się dziś zaopatrzyłam w Feminatal, bo to najmniejsze tabletki, a ja tyh wielkich nie przełknę ni cholery! i kwas foliowy łykam od paru dni od kiedy się dowiedziałamm o ciąży

reklama
Dzięki dziewczyny za przywitanie:-)

ja w pierwszej ciąży do 12 tyg. brałam tylko kwas foliowy tak mi zalecił gin. A potem feminatal 400+DHA Podonmo najlepsze - tak mówił mi mój gin:tak:

Do góry