Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Herbatę muszę pić tylko z cytryną! Kawa zbożowa już mi nie wchodzi - jest za mdła
I chce mi sie sprite,ale wyciskam sobie do szklanki pół limonki
Czy ktos oprócz mnie tak ma? Tylko kwaśne mi się chce!!!
Czy Wy czytacie tą gazetkę? Mi ona bardzo przypadła do gustu. Tylko mnie ta wyprawka przeraziła... Toć to już najlepiej usiąść i planować! Chyba wpadam w panikę.
Czy wszystkie pierwiastki tak mają?
No i z tego tez powodu mielismy juz pierwszą małą sprzeczkę z mężem. Wg P to on był wychowywany na jednej oliwce i szamponiku, myty w misce w wannie itp.... Masakra
. Uwierz, nie wszystko musisz mieć już teraz ;-).
... No nie mogłam przestać jeść...
. Stopa bolała tydzień i w ostatnia sobotę wieczorem, to już myślałam, że ją sobie utnę!
A w poniedziałek, jak sobie postanowiłam, że do ortopedy się udam, to przestała mnie boleć 

No i jest dobrze już 

Ja sie jeszcze trochę powstrzymuję, żeby nie zapeszyć, ale myślę, że jak juz poznam płeć Kropki to zacznę małe szaleństwo
. Tylko nie mogę już, jak mi te przesądy wszyscy opowiadają... Kuzynka - nie kupuj za wczesnie, żeby nie zapeszyć, Mama - nie myj okien, bo nie można mieć długo rąk wysoko, Teściowa - nie farbuj włosów, no coś Ty!!!
Zwariować można. No i tak siedzę jak ta ciućka i okna mam jeszcze nie pomyte, co mnie wnerwia, bo świata prawie przez nie nie widać
, włosy też bez rewelacji, a mam w łazience farbę bez amoniaku (tylko, że jak mnie teściowa zobaczy to wzrokiem zabije!)...Ręce opadaja czasem. I najgorzej, że to gdzieś tam siedzi w tym móżdżku małym i drąży jak robaczek, mimo iż to bzdury...