reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

witam wieczorowa pora
witam serdecznie wszystkie nowe wrześnióweczki, fajnie że jest nas coraz więcej :)
asia* - bardzo dziękuję za odpowiedx i zastosuję się do rady - wrócę do centrum z kwasem foliowym, które barałam wczesniej - ma 100% kwasu foliowego, 100% wit.D, 100% wit. A, a ponad normę ma tylko wit. C 167%, B12, niacynę i kwas pantotenowy. Nie chcę rezygnowac z witamin i brac tylko kwas foliowy bo ja dosyc podatna na przeziębienia i grypy jestem, a praca mi życia nie ułatwia przy takiej pogodzie.
czarnulka - nie martw się za bardzo na zapas, to była tylko chwila, od tego nic się na pewno nie stanie, nie miałaś przecież z tym dłuższego bezpośredniego kontaktu, na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki :)

mój mąż wybrał imię dla córeczki - jeśli będzie to dziewczynka - Alicja, a jeśli chłopiec, to Zygfryd he he dowcipniś

reklama
przykro mi :(

dziewczynki te które nie dostały zaproszenia na zamknięty prosze klikac na wrzesień 2011 "dołącz" i wtedy dostane info o tym że ktoś chce do nas dołączyć,tak myślę że będzie łatwiej,bo duzo dziewczynek doszło i teraz ciężko dojść czy wszystkie

a grupa jest tu Grupy - Forum BabyBoom

U mnie nie pokazuje opcji "dołącz":wściekła/y: przy innych jest ale przy naszej nie ma

Drugi test zrobiony, ale dalej wyszedł mi cień cienia kreseczki. Dalej nie ma @ więc jest jeszcze nadzieja:)

Ja zrobiłam 2 testy w święta i były baaardzo blade kreski a po świętach już śliczna widoczna krecha:-) Poczekaj ze dwa dni i powtórz test:tak:

Kinga bardzo mi przykro:sad:

dziewczynki a może wątek "przedstawmy się" zrobimy w zamkniętym
Widzę że inne grupy tak mają i nie pokazują danych dla wszystkich,czy to Wam nie przeszkadza?

myszeczka88 zaraz sprawdze a w wolnej chwili wyśle zaproszenia

Witajcie!!

Kinga bardzo mi przykro!! Ściskam mocno i trzymam kciuki, żeby się niebawem udało...
:*

Witam serdecznie nowe Mamusie!!

Dorciaa, Kochana cieszę się bardzo, że jesteś tutaj... :)) (z Dorciaa, tak jak z Kacha_Wawa znamy się ze styczniówek2010 :))

Magada jak jest to jest!! :) Jakby ciąży nie było, to krechy by nie było!! :)
Gratuluję!!:*

sawi tak, w zamkniętym... :))
Utworzysz?? :))

Dziewczyny prosze o kciuki, dziś mam wizytę :)
O 13.10, ale pewno będzie poślizg ;)
Mam nadzieję, że będzie już coś widac i się pochwalę naszą Fasolką :)

Mój Starszak chory, cały rok zdrowy, nie było antybiotyku, a tutaj ledwo zaczął drugi rok życia i takie numery :((
Pani dr powiedziała, że to od zębów, 4ki dają nam okropnie w kość :( pierwsze zalążki 4ek wyszły 2 miesiące temu, wcześniej miesiąc już przeszkadzały... :( Biedne Maleństwo :)

Zmykam sprzątnąć :)
Miłego dnia!!:)

Cześc dziewczyny! Ja niestety też nie wiem jak dołączyc.... grupa oznaczona jest jako prywatna i nie ma opcji dołącz :-(

Aneli, na zaproszenie jest wejście, sawi się tym zajmuje :) jak będzie na pewno to zrobi :))
Nie smutaj się!! ;)

reklama
dziewczynki a może wątek "przedstawmy się" zrobimy w zamkniętym
Widzę że inne grupy tak mają i nie pokazują danych dla wszystkich,czy to Wam nie przeszkadza?

myszeczka88 zaraz sprawdze a w wolnej chwili wyśle zaproszenia

Ja jestem jak najbardziej za, tutaj nie chcę się z abardzo afiszować, na innym forum mam już problem z "prześladowcą" więc wole uniknąc tutaj pisania zbyt otwarcie o sobie.

Fajnie jak by się jeszcze podawało miasto z którego sie jest :)

Ostatnia edycja:
Do góry