Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja chodzi spać max. o 20 wiec az tak źle nie śpi...a ja max do 23 wyrabiam i padam a z meżem zawsze znajdziemy czas żeby się sobą nacieszyćsawi tak wcześnie wstaje?Mój Bartek budzi się tak po 8 a i tak narzekam że jeszcze bym pospała
Ale my z M ogólnie chodzimy późno spać (12-1 w nocy) bo to jedyny czas kiedy możemy sobie pobyć razem sami jak Bartek idzie spać po 22.

co jej się nie zdaża, aż chodziłam dwa razy na góre sprawdzac czy oddycha...ale przez to miałam rano chwilę dla siebie..w ciszy;-)jadłam śniadanko, piłam kawkę, czytałam książkę...
niedługo nie będziesz miała wyjscia..
mój wraca dopiero w piątek rano. I przez to czeka mnie wypad z młodą na basen, zawsze tatus chodził a teraz matka musi się zmobilizować..
6 stron przeszlam i oczywiscie juz zapomnialam co komu chcialam odpisac, ehhh
nie wiem czy to ciaza czy starosc 

i musze Wam sie przyznac ze bardzo przezywalam ten dzien. Przypominalo mi sie wszystko minuta po minucie. I wierzyc mi sie nie chce ze tak szybko minal rok. Wieczorem bylo super przyjemnie bylismy w restauracji i byl tort.