Dziewczynki mam pytanko: jak drugą sygnaturkę się wkleja zeby pierwsza się nie usunęła?
Wklejasz link do pierwszego suwaczka, potem wciskasz Enter i w drugiej linijce wklejasz link do drugiego suwaczka. U mnie tak działa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki mam pytanko: jak drugą sygnaturkę się wkleja zeby pierwsza się nie usunęła?
Wklejasz link do pierwszego suwaczka, potem wciskasz Enter i w drugiej linijce wklejasz link do drugiego suwaczka. U mnie tak działa.
Udaaaało się!!!!Dzieki wielkie
moja córa wszystko robi jak usiądę do kompa żeby mnie tylko od niego odciągnąć, wiec nawet jak jest w domu nie mogę się pouczyć bo więcej nerwów zjem niż pożytku wyniosę.
ma pół roku dopiero a siły jak nie jeden chłop, niedługo sam mężulo będzie pieska wyprowadzał bo nie zamierzam jezdzić tyłkiem po ulicy za tym szalonym roztrzepańcem.
też tak macie? najchętniej to bym porzeczki wcieła albo agrest ale skąd wytrzasnąć?Wiecie zjadła bym coś ale nie wiem coteż tak macie? najchętniej to bym porzeczki wcieła albo agrest ale skąd wytrzasnąć?

ale jakoś w czerwcu dopiero będą, musimy wytrzymać:-(

Chyba musze troche zwolnic ale mam jeszcze kuchnie, balkon no i dwie gory prasowania a tu juz trzecia dochodzi
Nie wiem gdzie ten czas leci....fakt ze dzisiaj do poludnia sporo w robocie musialam zrobic ale teraz to juz finito. Szefowi milego weekendu pozyczylam i zamknelam laptopa.
:-)