Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Klementyna pozytywka super ja mam podobna tez z FP tyle ze motyw z małpami, rybkami i wodospadem..Franek ja uwilbia też, tyle że u nas nie słuzy do usypiania tylko do zabawy, aż piszczy ze smiechu jak mu puszczam
klementyna, zestaw ciastoliny dostała w zeszłym roku na urodziny od nas, więc w tym odpada
Mambusia, laptopik fajny, ale ona już podobny miała
Wczesniej myslalam o jakies macie do tanczenia, ale ceny troche wysoka, zwlaszcza tych co mozna podlaczyc do TV
Heh
nareszcie chwila wolnego.
Wrześniowa - szczerze współczuję tych pobudek. Zazdroszczę wszystkim tym których maleństwa śpią chociaż trochę...
Nie jestem pewna która pisała o walce z bączkami, ale poza masowaniem brzuszka naszemu Pawełkowi pomagają rowerki i żabki, ale trzeba je zacząć zanim dziecko się całkiem rozmarudzi. Ja przy robieniu rowerków śpiewam małemu " jedzie rowerek na spacerek a na rowerku siedzi Pawełek" x 2 a potem podginam mu nóżki śpiewając "hopsa hopsa hopsa sa sa" mój K na początku się ze mnie śmiał, ale jak zobaczył, że Pawciu zaczyna się uśmiechać, rozluźnia się i puszcza powoli bączki, a brzuszek robi się troszkę mniej twardy, to też tak zaczął.
My mielsmy dziś dzień bez bólu brzuszka, ale paskudne problemy z zasypianiem, spanko po 20-30min na rękach i dalej jazda... ale lepsze to niż to prężenie i płacz z powodu brzuszka.
Wczoraj próbowaliśmy go dokarmić butelką z aventu, do tej pory pił z niej wodę i było ok, ale mleka wieczorem nie chciał. Dzisiaj kupiłam z nuka - ma inny smoczek efekt niestety ten sam - nic prawie nie wypił. Co ciekawe jak nad ranem dalismy małemu mm po piersi, to wypił jakieś 50ml więc było lepiej. Powiedzcie jakie smoczki przepuszczają najmniej mleka? Niby mam w butelkach takie na 0-3m, ale małemu i tak się wylewa z buzi, więc moze coś jest nie tak?
Dobra zbieram się spać do jutra
Może dziś się troszkę wyśpimy...
ale z tej to leci na maxa mimo smoka dla noworodków i smoczek jest bardzo miękki. Lovi jest podobna kształtem butelki i smoka do Aventu.
mnie obudził mąż jak wychodził do pracy, no i już nie mogę zasnąć...