• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Mambusia co to za duch?

Agusia - ja tez sobie nie wyobrazam teraz jeszcze sie uczyc i zdawac egzaminy. Dlatego podziwiam uczace sie dziewczyny :-)

Tofilesia - wszystko zalezy jakich masz tesciow i jakie tam warunki :-)

Wrzesniowa - lepiej odwiedz lekarza, u nas tez katarek, dostalismy kropelki i syrop. Na szczescie osłuchowo jest ok ale to roznie może byc przy takich malenstwach

Iga, Ewelinka, Bluetooth, Miki - fajnie macie ze dzieci tak same zasypiaja :-)

kachasek - powodzenia na obronie i zdrowka dla dzieci!

reklama
Hej dziewczyny, chrzciny za nami, maly nie plakal w kosciele, lezal w wozeczku i obserwowal nowe otoczenie. Nawet jak mu polewali glowke to tez nie marudzil. Szok.
Wszystko poszlo sprawnie, milo. Z tego stresu zapomnialam zem matka karmiaca i zajadalam sie kapusta roboty mojej mamy i odpukac nic mlodemu nie bylo.
U nas zaczyna sie chyba tez ciemieniuszka, ale taka mala i niewidoczna mocno, do tego pelno krostek wokol ust, ze sliny. Wyglada jak wielka wysypka. Masakra.
Od dzis ucze go lozeczka w dzien, bo w nocy spi ale do pierwszego karmienia kiedy to oboje zasypiamy przy cycaniu. Musze go przekonac do tego lozeczka, bo lada moment wyrosnie z wozka i gdzie bedzie spal w dzien.
Mambusia glupio ze maz wyjechal, moj tez czasem wyjezdza i nie lubie tego.
Wrzesniowa dobrze ze jest jakis sposob na Wojtusia!

Dziewczyny,a czy Wasze dzieciaczki śpią w leżaczkach czy huśtawkach, bo właśnie nie wiem czy można w końcu czy nie???
zawsze jak Franek śpi tam to mam wyrzuty sumienia...

p.s chodzi mi o jakąś 30-40 minutowa drzemkę, bo wiadomo 2-3h spanie to już na pewno nie

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,a czy Wasze dzieciaczki śpią w leżaczkach czy huśtawkach, bo właśnie nie wiem czy można w końcu czy nie???

p.s chodzi mi o jakąś 30-40 minutowa drzemkę, bo wiadomo 2-3h spanie to już na pewno nie

mój śpi, zwłaszcza na wibracji mu pasuje spanie...jak przyśnie mocno to go przenoszę do łózeczka.

Mój też śpi w leżaczku w dzień, bo póki o tu mu się śpi najlepiej. Choć dziś rano po zabawach sam przysnął na chwilkę w łóżeczku.

A z tym schematem: jedzenie, zabawa, spanie to u nas podobnie tylko problem taki, ze jak już się wybawi to zostaje ok. 1-1,5 godz do nastepnego jedzenia, wiec za dlugo nie spi…
Igocencja mój takie same cyrki odstawia czasem przy butelce i wlasnie tak jak Tofilesia napisala zaraz idzie kupa. Jadlam przez ostatnie dni surowe jablka i teraz kupole nawet 3 razy dziennie, ale i tak kupilam dzis biogaia i zaczynam podawac – 1x 5 kropelek- tak podajecie?
Kachasek swietnie ze praca skonczona. Zycze powodzenia na obronie!
Agusia jutro siedzimy w domu, wiec po kapieli zafundujemy sobie kuracje olej uszka. A czy ona brudzi ubranka? Tzn tłuści?
Ja nawet dyplom unie odebrałam jeszcze, tzn odebral mi kolega bo wyslalam mu upoważnienie notarialne,i do tej pory jest u niego bo jakos w ogole nie po drodze mi do tego Wroclawia… Ja teraz nawet nie chce myslec o dalszej nauce, ale niestety pozniej trzeba będzie się pofatygowac…
Anisen ostatnio ktoras z dziewczyn pisala ze jak nie ma tylko goraczki to można wyjsc na spacer
Bigchild Super ze chrzciny się udaly
Kasiula Emisiek spi w bujaczku jak ja jestem np. w kuchni – nieraz jest to dłużej niż 30-40 minut:zawstydzona/y:

Miki, ciężko powiedzieć, bo Julcia miała tego niewiele na przodzie głowki. Ale wydaje mi się, że raczej będzie zostawiać jakieś ślady przy kontakcie z ubrankami, bo to tłuste jest. Dobrze, że bezbarwne, bo było by gorzej. Pamiętam jak mi Julkę w dniu wypisu ze szpitala wysmarowali fioletem na szyjce, pod paszkami i za uszami. Wszystkie ciuszki miałam fioletowe. Dobrze, że się sprało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry