Bafinka - aż tak idealna to ona nie jest

ale naprawdę nie mogę narzekać!!! Jest grzeczna i stosuje się do ułożonego planu, tylko dlaczemu ona tyle śpi???:-)
Ola moj synus tez duzo spi, w ciagu dnia ma moze z 4 godziny aktywnosci czasem dluzej, a tak to lezy, spi, w lozeczku sie uczymy spac i odpukac super jest.
Moje cycuchy juz zupelnie puste, odciagam pokarm moze 3 razy dziennie po 90ml. Eh, a takie mialam fajne melony

Ja tez zakupilam mate fisher price, o taka
MATA Edukacyjna RAINFOREST FISHER PRICE K4562 HIT! (1956383848) - Aukcje internetowe Allegro bede ja miec dopiero w sobote wiec dam znac ile warta.
A tak to moj mlody coraz wiecej sie odzywa, oglada zabawki, ludzkie twarze, mam wrazenie ze duzo rozumie (jak to mozliwe). Krzyczy ze jest glodny zabieram go do kuchni pokazuje butelke i jest cicha obserwacja jak mama robi jedzonkio, ale jak za dlugo studze to jest juz wielki nerw i trzeba go uspokajac na rekach.
No i Domis lubi ogladanie swiata z moich albo tacinych rak. Eh klocek juz troche wazy wiec staram sie duzo nie nosic, ale wiadomo musi obserwowac i poznawac swiat.
Wrzesniowa dobrze ze z Wojtusiem wszystko ok, niedobrze ze nie znalezli przyczyny jego nerwowosci, ale moze mu to zupelnie samo przejdzie!