Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

doti - dzieki, zaraz lece kupic, tez mam TT, ale 1 nonstop sie zatyka, a 2 rzadziej, a jak leci to za mocno i mała płacze![]()
Martusia tak to jest niby pokarm mamy najlepszy, jednak są wyjątki:--(a czy dajesz synkowi wodę do picia albo herbatkę? tak się zastanawiam czy go dopajać? a i czy dajesz witaminy K i D?

Ewa jak dzidzia na mm to koniecznie musisz dopajac, najlepiej woda lub herbatka,wit D nadalal podajesz a K odstawiasz.
Witam sie niedzielnie
Mój M stwierdził ze zajmowanie sie dzieckiem to proscizna i on mnie nie rozumie dlaczego ja zmeczona jestem ze chyba przesadzam,
No to mu zaproponowałam 24h z dzieckiem i zeby zobaczył jak to jest przy czym musi byc obiad, posprzatane itd. no i spacer koniecznie.

Chciałam podziękować dziewczynom za rady, co zrobić, żeby młoda się w kąpieli nie darła.
Nalałam znacznie więcej i dużo cieplejszej wody, włożyłam ssaka.
Zrobiła się czerwona od razu więc myślałam, że tym razem woda za ciepła i będzie ryk.
Ale jednak nie :-)
Obyło się bez płaczu.
I to na pewno nie przypadek, bo cały tydzień testowałam tę metodę i płaczu nie było.![]()
smoczkens w aptece zamówiony - mam nadzieje, ze się spisze
Nadal poprosze o podpowiedzi w sprawie usypiania mej córy w dzień, ona sie tak meczy, nie potrafi zasnąć, jedynie na rekach, ale tez po stoczonej bitwie![]()
WITAM
My niedizelę spędzamy w domku...mieliśmy gdzieś jechac ale nie wypaliło a pogoda smętna mżawkowa...
RISIA rozumiem jak najbardziej tulam :*
PALEMKO połóż się po prostu z córcią i czekaj az zaśnie
Yyy miałam coś jeszcze pisac ale mi wyleciało :/ale pamieć ma :0
edit:aa wiem hehe DOTI my mamy chrzest 25 grudnia na 11:30

smoczkens w aptece zamówiony - mam nadzieje, ze się spisze
Nadal poprosze o podpowiedzi w sprawie usypiania mej córy w dzień, ona sie tak meczy, nie potrafi zasnąć, jedynie na rekach, ale tez po stoczonej bitwie![]()
mój mężulek podarował mi 2 całkowicie przespane nocki
poszedł spać do pokoju juniora dzięki czemu mały spał w łóżeczku a ja się nie budziłam![]()
Dziś dwa miesiączki!!!!