Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje dziecko chodzi tydzień do przedszkola, a później 2 jest chory! I najgorsze, że mam wrażenie, że Malutka coś w nocy sapała, ale to akurat Tatuś by ją zaraził, bo chodzi i smarka! Zabije Go! Obudziła się o 3 na mleczko, ale jakoś tak spokojnie bez sapania, teraz cały czas śpi, ale jednak coś tam jej gwizda

, 

Młoda mi się wykrzywia.
Tak jakby w literkę C.
Nóżki i główka w prawą stronę się przechylają.
Nie jest to może aż tak bardzo widoczne, ale jak się uważnie przyjrzeć, to widać.
Dopiero teraz zauważyłam a pediatra na wizycie jak miała 3 tygodnie nic też nie zauważył, czyli wcześniej tego nie było.
No i głowę z uporem maniaka przekręca w prawo.
Co bym jej nie podłożyła obok główki jak śpi, to tak się wije, że w końcu uda się jej głowę przekręcić w prawo i tak leży.
Do pediatry z tym na pewno pójdę ale póki co chciałam zasięgnąć opinii doświadczonych mamusiek, co to może być?
Czy któraś z was ma taki problem?

to specjalne dziecięce ? 

Na golasa nie wklejamy przecież też.
Ale Malutka tak charczy trochę, niby przy mleczku nic jej nie przeszkadzało, ale też kilka razy kichnęła. Pójdę a co, zobaczymy co mi tu dadzą dla takiego maluszka. Później nie daj Boże w nocy może się rozkręci, i będzie katastrofa.