reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hallo Kochane!
Dziś (ba nawet już mogę powiedzieć wczoraj:) 4 miesiączki kończy Lilianka Joasi 85
i 3 miesiączki kończą Marcelinka Bebe i Arturek Stokrotki!

A dziś już kończy 4 miesiączki Antoś Rybki
a
3 miesiaczki Mikołaj Tayci
!

Dużo buziaków dla Słodziaków!!!

Kochane Moje Życzę Wam Spełnienia Wszystkich Marzeń, Uśmiechów Dzieci, Miłości Mężczyzn i Ciepła w Serduszku!

Ostatnia edycja:
Pierwsza!
Co pewnie wyczynem nie jest, bo widać że świętujecie na całego i cisza tu jak makiem zasiał.
Tak więc jestem dziś pierwsza i pewnie ostatnia :tak:

reklama
A ja druga:-D w koncu uporałam sie ze sprzątaniem o wczorajszych chrzcinach:-) Dawidek w kosciele byl taki grzeczny,że go ksiadz az pochwalil. Jak polewali mu glowke woda to az sie przechylal myslał,że sie kapie a mama glowke myje:-D:-D a jak olejem to do ksiedza sie cieszyl ale w domku juz za wesolo niebylo... czesto płakal ale tak mocno chyba za duzo ludzi i halasu w szczegolnosci bardzo histerycznie reagowal na krzyki mojej 3letniej bratanicy... wszczyscy pojechali wrocilo moje dziecko...

A dzis sie dowiedzialam,że moj kolega z ktorym za gowniarza nawet "bylam" powiesil sie...masakra co mu do glowy strzelilo...i to w swieta...smutno...

Do góry