fasolka35
Fanka BB :)
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79405,2806834.html O zabkowaniu co nieco:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adusiowi wyszly dwie dwojkiw szoku jestem już prawie przebite są
a Sebkowi wychodzą 5 więc mam kosmos
![]()
doberek, choć nie wiem czy na pewno skoro od samego rana takie wieści szczepionkowe![]()
a mój ma w połowie stycznia 3 dawkę podstawowych i 2 pneumo
ja mam pytanko z innej beczki
robię, nazwę to roboczo....kulki z mięsa mielonego, które najpierw obtaczam w bułce tartej i delikatnie podsmażam a potem dusze w sosie pomidorowym
i chciałabym się dowiedzieć jaka jest różnica miedzy pulpetami a klopsikami
i jeszcze w kwestii ręcznika na kaloryferze, kładziecie rozłożony na całym czy tylko na samej górze![]()

;-), zdrówka dla maleństwa i daj koniecznie znać co powiedział lekarz
. Umowilam sie na play grupe z kolezanka, juz wychodze z mieszkania z rozdartym dzieckiem bo goraco mu i co ?? kluczy nie ma.
Moj inteligentny syn zabral sobie rano bo swoich od kilku dni znalesc nie moze a lepiej matki wziasc niz szukac bo musialby w pokoju posprzatac. Tylko nie pomyslal ze w raznie pozaru to jestesmy w ... bo ogrodem zanim wyjde to zapomne co mialam zrobic ( zreszta nie wiem gdzie klucze leza).Juz mu zabralam play station i zakaz komputera moze pomysli na drugi raz co robi.
Tez tak slyszalam.Słyszałam ze nawilzacze więcej szkody robia niż pozytku...
) jeszcze myślałam nad naleśnikami ze szpinakiem..ale to chyba później..bo w tym domu to nikt nigdy głodny nie jest jak się człowiek pyta...