maluszek2012
Fanka BB :)
Witam sie wieczornie :* ja dzis z malym caly dzien poza domem i jestem padnieta:-) bylam wziac kase za zalegly urlop:-) potem u kolezanki i u mamci,mezu robi schody i strasznie smierdzialo wiec musielismy wybyc.
Martusia no ja tez wspominam nasze kolezanki,szkoda,że choc czasem tu nie zagladaja:-( pamietam co to sie dzialo jak bylysmy w ciazy,jak sie w kolejke ustawialo do rodzenia:-)ehh fajnie bylo
Pauline gratulacje!!! i jak fajnie,że cora bedzie na slubie swoich rodzicow
jestesmy z tego samego roku
tylko ja sierpien
Anusienka ta osoba z ebay to ona je sciaga z zagranicy. Mialam tez tam kupic ale nie mieli tej co ja chcialam, bo chcialam ta niebiesko-biała i na dzien i na noc. Ale idzie do mnie z angli powinna dojsc do piatku
Merlin fajnie,że odpoczelas:-) i juz jestem z nami
Ide czytac moja ksiazke:-) aa mezu odrazu do mnie "nic nie bedzie" haha bo za kazdym razem po przeczytaniu mojej lektury mam ochote go zgwalcic

Martusia no ja tez wspominam nasze kolezanki,szkoda,że choc czasem tu nie zagladaja:-( pamietam co to sie dzialo jak bylysmy w ciazy,jak sie w kolejke ustawialo do rodzenia:-)ehh fajnie bylo
Pauline gratulacje!!! i jak fajnie,że cora bedzie na slubie swoich rodzicow
Anusienka ta osoba z ebay to ona je sciaga z zagranicy. Mialam tez tam kupic ale nie mieli tej co ja chcialam, bo chcialam ta niebiesko-biała i na dzien i na noc. Ale idzie do mnie z angli powinna dojsc do piatku
Merlin fajnie,że odpoczelas:-) i juz jestem z nami
Ide czytac moja ksiazke:-) aa mezu odrazu do mnie "nic nie bedzie" haha bo za kazdym razem po przeczytaniu mojej lektury mam ochote go zgwalcic

;-)

Nie mam pojęcia jak wszystko ogarnąć... a z pisaniem magisterki to już w ogóle w czarnej doopie jestem!
To będzie cud jak skończę te studia w terminie...
no i jaka data piękna na ślub!!! Ach zazdroszczę... hajtnęłabym się jeszcze raz!