reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Bebe to spódniczka razem z getrami, stój dzisiejszy nr 2, pierwszy został załatwiony bocznie zielono:-)
Fasolka ho ho to by se razem widzę już posiedziały na kanapce, i jeszcze kawkę im podać:-)
Adola popadnie nie długo w paranoje. Mianowicie, wyciąga sobie dyda, i pięknie wkłada go z powrotem, ale jak z lubością zassa, to nie kuma, że jeszcze musi go puścić i wyciąga z powrotem, i tak w kółko, no i oczywiście szału w końcu dostaje.

Hej Dziewczyny !

U nas spokojnie mieliśmy pójść sie kąpać ale Krzyś zasną i teraz czekamy :tak: Wczoraj zasną o godzinie 20 i spał do 24 (nigdy nie zasypia tak wcześnie na tak długo) i później od 24 do 1:30 walczyłam żeby znowu poszedł spać :-D
Tygrysku a jak sprawdzają Ci sie te naczynka ? rzeczywiście przylegają do stołu a nie po nim latają i jak z tym ciepłem po wlanej wodzie nie robi sie cały talerz za gorący :confused: Będę wdzięczna za opinię po testach :-p

Witam sie, piekna pogoda, tylko po cholere z rana stawalam na wadze :wściekła/y:
od porodu i zrzucenia wiekszosci "bagazu" w 4 miesiace przytylam prawie 6 kg... Ryczec mi sie chce, ostatnio zaczelam sie mega pilnowac i nie mam pojecia skad to sie bierze. Odstawilam cerazette, cyca tez, karmienie powodowalo u mnie mega apetyt i wieczny glod no i zamiast cos zrzucic to mam 1 kg na plusie. @ brak ... w ogole nie mialam.

Nie wiem juz co robic dziewczynki :dry: przeciez nie moge w ogole nie jesc. Nienawidze nieslodzonej herbaty, no ale chyba trzeba bedzie sie zaczac katowac, bo boje sie co bedzie za 2,4 tygodnie, moze wroce do wagi ciazowej ? :baffled:

Poczekam jeszcze, bo moze woda mi sie zatrzymala na @ i dlatego te dodatkowe kila, ale jak sie nie pojawi do konca stycznia to ide do lekarza.

Jesli tabletki odstawilam jakies 3 tyg temu, a karmienie prawie miesiac, to juz powinnam miec malpiszona, prawda?

Zasmuca mnie to strasznie...

Axa oraz Fasolka wszystkiego naj naj naj dla waszych slodkich coreczek!

O kochana ja to po porodzie mam jeszcze 7kg do zrzucenia, ale jak na razie to słodycze kuszą bardzo:sorry2: Postanowiliśmy z moim F, że wracamy w końcu do naszej dietki, bo od urodzenia Lenki oboje się w tej kwestii zaniedbaliśmy:tak: No i ćwiczenia oczywiście, a mój F na siłownie;-)

Dorota doszła goraczki nie ma ale ledwo stoi głowa ja boli i gardło zajrzałam purpurowe:wściekła/y: dostała tablety i do wyrka , ,, jak nie bedzie poprawy to pediatre moja do domu wezwe bo o tej godzinie to pewnie mnie juz nie zarejestruja a poza tym co z mała nie mam jej z kim zostawic .....

Oj oby to nie była grypa!! Zdrówka dla Doroty i &&& żeby ominęło resztę rodzinki:)

602854_317429318357602_1956111653_n.jpg

:-D:-D:-DTak ja już zbieram siły na jutrzejsze sprzątanie i prasowanie:tak::baffled::dry:

Future Hesia śliczny mikołajek , a Gucio jaki całuśny, dzubek do fotki musia być:-D
Stokrotka synek bardzo podobny do ciebie:P
Fasolka jaka cudna biedroneczka:tak:
Martusia jak słodko sobie śpiocha:tak: Smacznej pieluski:)
Kasiazabka ale jęzorek ma córa:p
Verita jaka spojrzenie pełna powaga:-D:-D nie widać żeby sie podrapała:tak:
Axa twoja Aducia prześliczna jest:tak: i taka podobna do twojego M
Pauline będzie wysoka po tatusiu:)
Mafu Lustereczko... lustereczko... powiec przecie kto jest najpiękniejszy na świecie...??? Ty Arturku :-D
Palma sama słodycz ta twoja Nataszka:-)
Tygrysek Gratki dla Jasia małego spryciarza:)
Ansure jaka malutka Alusia, śliczna:)
Patrysia o widze że twoj też taki sprytny jak moja, ostatnio robi dokładnie to samo i zaczęłam ja przypinać bo mi fiknie na podłoge. Cwiczenia na macie dobra żecz jak to się muwi ćwiczenie czyni mistrza:P
Gorgusia rośnie łamacz serc:tak: mały przystkojniak, cudo:-)
Patrysia Cwiczenia na macie dobra rzecz jak to się mówi ćwiczenie czyni mistrza:P
Fasolka śliczna Pati :tak: Wszystkiego Najlepszege dla Twojej ksieżniczkicinderalla001.gif

Axa
jaka modelka no nie pogadasz:-) jaka spudniczka śliczna:) belle001.gif
Z okacji 4 miesiączków Wszystkiego Najlepszego dla Adusi

Kasia P Wszystkiego Najlepszego dla Hubercika i186459963_95677.gif

I udało się nadrobiłam:-D:-D

verita łoł jak się Maleństwo mądrze bawi, najgorzej jak się ma dziurawe ręce heh
axari czy mi się wydaje czy na tej sukience z groszkami zapomniałaś ściągnąć naklejki?
merlin talerzyk robi się ciepły ale nie gorący, przyssawac jeszcze nie próbowałam, stawiałam tylko na chropowatej podłodze wiec jeszcze nie wiem,ale jutro sprawdzę ;-)dla mnie to rewelacja bo wcześniej musiałam mu kaszkę dwa razy podgrzewać a wiadomo, ze nie powinno się dwa razy podgrzewać, a jaś dość wolno je

jutro jadę na 7 do lidl bo będą mieli spodnie dziecięce jak za darmo hih (dla starszej) no i Oliwka jeszcze idzie jutro na pierwsza swoja probe zespołu :szok: jakoś tego nie widzę

iii pytanko czy któraś tu bedzie przebywac na platnym wychowawczym?

Ostatnia edycja:
Tygrysek przed Tobą się nic nie ukryje:-D Nówkę założyłam (i co z tego jak zaraz ją załatwiła) i dopiero na zdjęciach zobaczyłam:-) Ale Kaci powiedział, że może być to taki order z okazji 4-miesięcznicy:-)
A talerzyk ja też chcę taki sam, miałam taki dla chłopców i się sprawdził, jedzenie było dłużej ciepłe, przyssawka się nie sprawdzała, bo jak młode miało ochotę rzucić miską to i tak rzuciło.
Chciałabym jutro poszukać, i kupić taką tarkę dla niemowląt w miseczce, ciekawe czy tu będzie.

Przyda mi sie siła na ten weekend:cool2: u nas swiata za oknem nie widac taka zamiec:szok:

U mnie cały dzień podsypuje i lekki mrozik :)

Axa szaleje na zdjęciowym:-D Adusia bardzo do braciszka podobna! A ta spódniczka mnie rozwaliła normalnie!:-D
Ale wam zazdroszcze tego zimna i sniegu,jest to cos co bardzo kojarzy mi sie z Polska a czego nie doswiadczam juz od wielu lat. Nawet jak na swieta bylismy w tamtym roku to tylko 2 dni byl snieg...

reklama
Verita u nas w tym roku tez sniegu nie bylo. Dzis to nawet wyszlam z Adasiem nad morze i bylo tak slonecznie ze wyszlam w grubym swetrze. Pachnie jesienia, wyglada jak wiosna, a mamy zime... Hmm...

Kasieq zazdroszcze, ze wy w dwojke bedziecie sie motywowac. Moj maz to 60 kg wazy i chce przytyc, wiec marna bedzie moja z nim wspolpraca. Ale przyniosl mi dzis l-karnityne, chrom na zabicie pociagu do slodkosci i 2 opak milkshakow zastepujacych posilek aaaa no i czerwona herbate. Poza tym wzielam dupsko w garsc i zrobilam dzis z A ponad 4 km, jak sie dobre tempo narzuci przy wozku, to nawet nie jest tak zle jak myslalam.

Musze nadrobic caly watek dietetyczny i jestem pewna , ze znajde tam duzo wskazowek :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry