Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wczoraj zasną o godzinie 20 i spał do 24 (nigdy nie zasypia tak wcześnie na tak długo) i później od 24 do 1:30 walczyłam żeby znowu poszedł spać 
Będę wdzięczna za opinię po testach 
Witam sie, piekna pogoda, tylko po cholere z rana stawalam na wadze
od porodu i zrzucenia wiekszosci "bagazu" w 4 miesiace przytylam prawie 6 kg... Ryczec mi sie chce, ostatnio zaczelam sie mega pilnowac i nie mam pojecia skad to sie bierze. Odstawilam cerazette, cyca tez, karmienie powodowalo u mnie mega apetyt i wieczny glod no i zamiast cos zrzucic to mam 1 kg na plusie. @ brak ... w ogole nie mialam.
Nie wiem juz co robic dziewczynkiprzeciez nie moge w ogole nie jesc. Nienawidze nieslodzonej herbaty, no ale chyba trzeba bedzie sie zaczac katowac, bo boje sie co bedzie za 2,4 tygodnie, moze wroce do wagi ciazowej ?
![]()
Poczekam jeszcze, bo moze woda mi sie zatrzymala na @ i dlatego te dodatkowe kila, ale jak sie nie pojawi do konca stycznia to ide do lekarza.
Jesli tabletki odstawilam jakies 3 tyg temu, a karmienie prawie miesiac, to juz powinnam miec malpiszona, prawda?
Zasmuca mnie to strasznie...
Axa oraz Fasolka wszystkiego naj naj naj dla waszych slodkich coreczek!
Postanowiliśmy z moim F, że wracamy w końcu do naszej dietki, bo od urodzenia Lenki oboje się w tej kwestii zaniedbaliśmy
No i ćwiczenia oczywiście, a mój F na siłownie;-)Dorota doszła goraczki nie ma ale ledwo stoi głowa ja boli i gardło zajrzałam purpurowedostała tablety i do wyrka , ,, jak nie bedzie poprawy to pediatre moja do domu wezwe bo o tej godzinie to pewnie mnie juz nie zarejestruja a poza tym co z mała nie mam jej z kim zostawic .....

Tak ja już zbieram siły na jutrzejsze sprzątanie i prasowanie

Smacznej pieluski
nie widać żeby sie podrapała
i taka podobna do twojego M
mały przystkojniak, cudo:-)
Wszystkiego Najlepszege dla Twojej ksieżniczki

jakoś tego nie widzę
Nówkę założyłam (i co z tego jak zaraz ją załatwiła) i dopiero na zdjęciach zobaczyłam:-) Ale Kaci powiedział, że może być to taki order z okazji 4-miesięcznicy:-)Przyda mi sie siła na ten weekendu nas swiata za oknem nie widac taka zamiec
![]()
Ale wam zazdroszcze tego zimna i sniegu,jest to cos co bardzo kojarzy mi sie z Polska a czego nie doswiadczam juz od wielu lat. Nawet jak na swieta bylismy w tamtym roku to tylko 2 dni byl snieg...U mnie cały dzień podsypuje i lekki mrozik
Axa szaleje na zdjęciowymAdusia bardzo do braciszka podobna! A ta spódniczka mnie rozwaliła normalnie!
![]()