Właśnie chodzi o to że te chemiczne mogą uczulac (ale nie muszą). Ja mialam już tani 50+ chyba z lidla ale nie probowalam nawet kupilam mu nivea baby 50+. Ten jest na filtrach mineralnych. Mam nadzieję że obędzie sie bez oparzeń. Najgorsze jest to ze nigdzie nie mogę znaleźć kremu after sun dla baby. ...
reklama
Witam mamuski:-) u nas pogoda nawet choc deszcz zapowiadali
i nareszcie po tylu meczarniach wylazł ten ząb Patuni
Ayni ja mysle ze aloesowy ok bedzie ,w sumie ja nigdy nic nie stosowałam specjalnego po poza normalnym balsamem do ciała dla malucha ,
i nareszcie po tylu meczarniach wylazł ten ząb Patuni
Ayni ja mysle ze aloesowy ok bedzie ,w sumie ja nigdy nic nie stosowałam specjalnego po poza normalnym balsamem do ciała dla malucha ,
no teraz wkropce jestem z tymi kremami co kraj to obyczaj zostanie mi telefon do siostry choc mam mineralny to jakos ciezko mi uwierzyc ze mily pan w aptece nie wie co mowi
u nas okropnie, wilgotno i duszno slonca nie widac,:-(
u nas okropnie, wilgotno i duszno slonca nie widac,:-(
K
Kasieq
Gość
Hej
Niespania w nocy ciąg dalszy....
Wiem że Bepanthen lotion działa łagodząco na poparzenia słoneczne więc można chyba stosować po opalaniu
http://http://www.aptekipelnezdrowia.pl/Oparzenia-sloneczne-131.html
Niespania w nocy ciąg dalszy....

Wszystkiego Najlepszego dla Antosi,
która kończy dzisiaj 8 miesięcy
która kończy dzisiaj 8 miesięcy
Dzień dobrydrogie panie poleccie mi cos after sun dla baby bo nie moge znaleźć ; (
Wy takie mądre zawsze rzeczy mówicie.
Ja pomyslalam ze jak nic nie znajde to może jakis lotion aloesowy ? Co wy na to?
Wiem że Bepanthen lotion działa łagodząco na poparzenia słoneczne więc można chyba stosować po opalaniu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasieq
dziękuję za życzenia w imieniu Antosi
Z okazji 8 miesięcy zapodałam Młodej czopek i teraz buczę.
Znów siedem dni bez kupy.
Boże, ja już mam załamkę.
Nie wiem, co mam z nią zrobić, nie wiem, co robię źle.
Po tym leku, co dostała, to on przez 2 dni działał a później znów 7 dni i nic w pampersie nie znalazłam.
dziękuję za życzenia w imieniu Antosi
Z okazji 8 miesięcy zapodałam Młodej czopek i teraz buczę.
Znów siedem dni bez kupy.
Boże, ja już mam załamkę.
Nie wiem, co mam z nią zrobić, nie wiem, co robię źle.
Po tym leku, co dostała, to on przez 2 dni działał a później znów 7 dni i nic w pampersie nie znalazłam.
reklama