reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Mamy pierwszeeeego ząbusia! Myślałam już że mój syn będzie bezzębny! A dziś rano kreseczka jest! A noc miałam taką że szkoda gadać..
Dlatego okna na balkonie rozsunełam i młodego w wózku wystawiłam a sama się lenie zamiast spacerować ;-) Niech się dziecko prześpi w końcu porządnie.

reklama
Gratuluję ząbka.
A dzieje się u nas .
Ja pod kołdra z małą która śpi. Ciągle jestem nie wyspana. Mógłbym ciągle spać. Do tego zimno chyba z 15 stopni. Wczoraj Gradobicie dziś ciężkie chmury.
Moja wciąż bez zębów. Ciekawe to już 9 miesiąc.

perell
gratki zębola

verita
śpij ile wlezie
i tak nie masz warunków na lenienie się takie jakie należy się ciężarnej
więc korzystaj choć trochę póki Młoda śpi

Dzien dobry ! Melduje sie juz z Holandii!
Adam zostal okrzykniety najlepszym z malych podroznikow. Kiedy inne dzieci plakaly, Adam usmiechal sie, skakal, zaczepial ludzi, az po wyladowaniu ludzie podchodzili i mu gratulowali. :-p
Wakacje udane, fryzjer zaliczony, zakupki, plazing, Adam z poczatku bal sie morza a teraz to kozak , z wody nie chcial wychodzic.

Ale ciesze sie, ze jestem w domu z moim kochanym M. Milo zastac czysty dom, zapas mleka i pampow, nowa, pelna lodowke. Wlasnie sie obudzilam i dostalam milego smska na dzien dobry :-)
endorfiny az buzuja.

Verita, uwielbiam Twoje suwaczki

My po weekendzie w Szklarskiej Porębie. Hm... ale było cudownie, pogoda piękna. Mały bardzo dzielny podróżnik. Na Szrenicę co prawda wjechaliśmy wyciągiem :rofl2:, ale w dół schodziliśmy piechotką. Starszak dzielnie maszerował, a Maluch siedział/drzemał w nosidle. Jedynie tatuś miał trochę ciężko. Ale cudownie było, fajnie sobie odpoczęliśmy..... No a teraz idę chatę ogarnąć i kolejne pranie wstawić. Ach........ szara rzeczywistość, a M niestety już w pracy.

Lili to super! ;-)

Ja mam problem z plamami... do tej pory mój proszek tzn proszek w żelu dopierał wszystko, ale odkąd mój mały brudasek sam zaczyna wcinać to mój proszek nagle nie daje rady. Nie mogę już patrzeć na te plamy, jak nie zapiorę od razu to katastrofa...

Witam :-) u nas upał:-)

Lilijanna super tak na zywca sie spokac ;-):-)

Ayni fajnie ze wyjazd sie udał i takie piekne przywitanie w domku miałas;-):-)

reklama
Ja mam problem z plamami... do tej pory mój proszek tzn proszek w żelu dopierał wszystko, ale odkąd mój mały brudasek sam zaczyna wcinać to mój proszek nagle nie daje rady. Nie mogę już patrzeć na te plamy, jak nie zapiorę od razu to katastrofa...
Nie przeskoczysz tego, zrób dwie grupy ubrań: do jedzenia/zabawy oraz na wyjścia. :p

Ayni - fajnie, że jesteś na miejscu.

A no fajnie w realu. Dzieciaki fajnie się bawiły razem. Była walka też o jedną zabawkę, ale do rękoczynów nie doszło. :-p

Do góry