Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie w ten sam sposób mrożę, każdą truskawkę/malinę osobno najpierw na styropianowych tackach, a potem albo do woreczków strunowych albo do pojemników po lodach. Owoce wtedy po rozmrożeniu nie są paćkowate tylko każde jest z osobna, idealne do jedzenia, do tortów, do koktajli i w ogóle.Co do mrozenia truskawek to ja robie tak ze w zamrazalniku mam szufladke taka niziutka i tam układam luzem truskawki i dopiero jak sie zmrozą to je pakuje do woreczkow :-)

cien cienia nie kreska i nie wiem co myslec![]()
Verita bardzo prawdopodobne:-) ok to juz normalnie napiszejuz troche czasu sie statramy (maz mnie przekonał
)tylko ze mam znowu nieregularne miesiaczki
no a teraz juz dosc troche po terminie i zrobiłam test wyszły niby dwie kreski ale bardzo bardzo słaba ta druga wiec sama nie wiem w poniedziałek zrobie nastepny i zobaczymy;-)
:-) sie spotkamy .Fajnie ze ci sie tez udalo. Ja tez mialam bladziocha potem juz normlanaJa nawet nie wiedzilalam ze taki watek istniejeFasolka ooooo cichutkie gratki!
A Verita Ty jak sie czujesz bo cos nie bywasz na wątku płciowym![]()
, zaraz zerkne ktory to . Ale ja juz dobrze plamienia ustaly, na razie bez lekow bo jedyny ktory mam to przy karmieniu nie za bardzo. Czekam na leki od naszej wrzesnioweczki mam nadzieje ze nie przechwyca. Ogolnie to zero dzwigania i przytulanai i sie uspokoilo.
co by nie zapeszyć;-) U mnie krechy nie było bo test elektroniczny, przynajmniej nie miałam wątpliwości 

na + czy - w tym teście 

Żebyś wiedziała aż mi wstyd nie wiem co się ze mną dzieje. Jakbym cierpiała ns jakaś demencje. Ktoś mi coś mówi js odpowiem s potem jakbym z księżyca spadła pytam czemu nic o tym nie wiem??? I to mi juz parę osób z otoczenia powiedziało. To gorzej jak roztargniecie to jakieś zaniki myślenia. Możecie się śmiać ale to uciążliwe. Jak w matrixsieVerita " jak zaplanować płeć" toć byłaś na tym wątku, ale to dobitnie świadczy tylko o tym, że ciąża plącze nam zwoje mózgowe :-)