reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

chwale sie ze Oli zrobil dzis SAM pierwsze kroczki, mimo ze dopiero od wczoraj ma pchacza :) moj zdolny dziec :) zabkow nadal nie ma...

mi tez Oliwierka biora nieraz za dziewczynke to sie smieje ze ubiore mu sukienke zaloze opaske i bedzie Oliwia :p

spokojnej mamuski

reklama
Moją Julę też biorą a chłopca, ale to z powodu włosków które jakoś nie chcą nam urosnąć :/ poza tym kiedyś chłopców ubierało się na różowo a dziewczynki na niebiesko i chyba stąd te pomyłki starszego pokolenia.

Znalazłam na temat kolorów artykuł
Niebieski dla chłopca, różowy dla dziewczynki? - Psychologia Dziecka

cieszę się że nie tylko moje dziecko jest brane za dziewczynkę ;-)
Martusia a ja śmieję się że odzieję go w róż i będzie Krystynka! Zdolny Twój synek! Mój w pchaczu pędzi jak szalony i niestety nie umie skręcać więc i ja pędzę za nim by go odwracać!

Z Krystiankiem byliśmy dziś na placu zabaw, ile radości może dać siedzenie w piaskownicy i oglądanie innych dzieci podczas zabawy.

Znalazłam na temat kolorów artykuł
Niebieski dla chłopca, różowy dla dziewczynki? - Psychologia Dziecka

cieszę się że nie tylko moje dziecko jest brane za dziewczynkę ;-)
Martusia a ja śmieję się że odzieję go w róż i będzie Krystynka! Zdolny Twój synek! Mój w pchaczu pędzi jak szalony i niestety nie umie skręcać więc i ja pędzę za nim by go odwracać!

Z Krystiankiem byliśmy dziś na placu zabaw, ile radości może dać siedzenie w piaskownicy i oglądanie innych dzieci podczas zabawy.

no, zabawa przednia zwłaszcza jak biegnie z pchaczem w ścianę lub drzwi bo też nie umie a ja za nim - ubaw po pachy z mamy oczywiscie :p a my tylko raz bylismy w piasku i piasek chcial do buzi wejsc. w zamysle ciagle mam wypad na plaze ale no ten piach - jakos tak sie boje ze zaraz cos mu sie zrobi albo sie pokaleczy albo cos - zawsze cos... :/

no i Oliwier juz sie szykuje do chodzenia, z czworakow sam wstanie na podlodze i trzymajac sie czegos zrobi kroczki jeszcze ma ten strach przed puszczeniem sie. a takie to male i nieporadne bylo niedawno a teraz sam juz stoi kroczki no czas leci niesamowicie ;)

milego dnia!

Witam :-)

Lilijanna no tak to jest chłop w domu i organizacja pada :-p:-D

Izus masz 100% racji tak kiedys ubierali chłopak roz a dziewczyka niebieski :nerd:
My korzystamy z pogody wczoraj bylismy z mała na basenie a radochy miała w wodzie:-D no i nadrabiamy czas razem ktorego normalnie mało:-pmłoda gada coraz wiecej nauczyła sie pokazywac oko i teraz kazdemu palucha w oko wkłada :-p:-D.Dorotka ma za kilka dni urodziny wiec imprezka sie szykuje .

Miłej soboty :-)

reklama
No to ja też nie wiedziałam, że było u nas odwrotnie z tymi kolorami. :-) Człowiek uczy się całe życie. :tak:

Martusia - na piachu raczej nic mu się nie stanie, ja dziewczyny po piachu i po trawie puszczam zawsze. W ogóle to Ada wchodzi na plac zabaw (piach i trawa tam jest) i pierwsze co robi to ściąga buty i biega na boso. Jak ma coś wejść w nogę to wejdzie. :-p

Axarai - co to Pawłowej, Ty pisałaś o tych truskawkach. Chcę zrobić na swoje imieniny i truskawki daję na chwilę przed włożeniem na stół tak?

Fasolka35 - zobaczysz jak do pracy pójdzie jaka to ulga będzie, mimo, że fajnei w domu razem.

Do góry