reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

3 poprzednie doby szłam spać razem z dziewczynami, od łóżka mnie już gnaty bolały. Za każdym razem miałam wstać i się nie udawało. :-p Więc wczoraj musiałam nadrobić nic-nie-robienie z poprzednich wieczorów. :tak:

No ja muszę też bez cukru spróbować ten koktajl, ale to wtedy z takich mega dojrzałych bananów, a takich u nas ostatnio brak, praktycznie zielone w sklepie sprzedają, a schodzą jak świeże bułeczki. Jak kupię to w domu też nie dojdą do siebie, bo ile nie kupię, tyle zejdzie. :cool2:

reklama
Dzisiaj Krystianek zasiadł ze mną by zobaczyć co ta mama pisze, dostał mleko i herbatnika i tak grzecznie na kolankach siedzi.. no jak nie moje dziecko ;-) Dwa pranka już zrobione, zakupy zrobione- sobie beret zakupiłam, Krystianowi rajstopki ;-) za chwilę znowu z nim wyjdę tym razem by pobiegał. Lilijanna to cyborg, wchodzi na laptopa wieczorem by się podładować ;-) Snu nie potrzebuje!

Witam Mamusie wieczornie i oczywiście mam pytanko czy macie Swoje sposoby na przemycanie lekarstw? Bo ja już nie mam pomysłu jak mam Julce dawać a musze podawać smectę i enterol, mamy jakiegoś wirusa jelitowego. Mała jak mnie widzi z tą strzykawką do leków to się drze, łyżeczką też już nie da rady. A męczy się bida tylko nie rozumie, że tylko tak mogę jej pomóc.

Miłego weekendu życzę i dużo słońca :)

witam sie

bylam u lekarki, jakis wirus, ale temp mam caly czas 38 i ani reka ani noga a tu dziecko tulic sie przychodzi :baffled:

w koncu do kardiologa mi sie udalo z malym dostac juz na poniedzialek :)

Izus a sprobuj do kaszki lub mleka lub picia dac enterol i smecte. ja tak dawalam. enterol Wam pomogl? nam nie...
Lili pozycz troszke energii :) dzieki za zyczenia zdrowka przyda sie :)
Perell mojego Oliwka bajki troche zajmuja. laptop nie ma szans, klawisze powyrywane :/

Ostatnia edycja:
Martusia dopiero pierwszy dzień enterol dałam - tzn wcisnęłam wymieszany z owocami, rano dam z mlekiem może, oby pomógł.

Powiedz czy kardiolog prywatnie czy państwowo? My prywatnie idziemy 19 a państwowo w środę - dziś zapisałam, jak chcesz to dam CI namiar prywatna przychodnia ma podpisaną umowę z NFZ.

reklama
fasolka
gratki kolejnego zębola

izuś
z lekami to też bym chciała znać jakiś patent
w żaden sposób nie potrafię Tośce podać czegoś, co jest w płynie
żadne triki nie działają
nawet jak już na siłę uda się podać (trzeba trzymać ręce i nogi i na siłę podać)
to Młoda wszystko wypluwa
Problem miałam ogromny z tym ostatnio, bo Młoda miała zapalenie krtani
Nie mogłam jej wyleczyć, bo syropu nie wypiła odpowiedniej dawki
Wyleczyła się dopiero jak jej leki zmieniono na wziewne - do inhalacji

Do góry