reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Drzemag czyli Gosia zajarzyla dosc szybko o co chodzi :) hm mysle ze Oliwier tez bo naprawde madry chlopiec z niego.

Oliwier byl ostatni raz wazony na poczatku wrzesnia, wazyl wtedy 9300g i 78cm mial. wtedy zaczal miec nietolerancje laktozy i srakolil strasznie wiec waga nie jest bardzo miarodajna. teraz jest duzo ciezszy i wyzszy bo ostatnio przez pomylke zalozylam mu na 86 body i byly dobre. ale w 80 spokojnie wejdzie.

no ja coraz lepiej nie spalam do 4.10 z powodu kaszlu :/. Oli cwaniakowal od 22.40 do 1. :/

reklama
My po usg. Będzie dziewczynka ale to wiemy juz od ponad 2 miesięcy. Trochę za nisko dzidzia to oszczędzać się zaczynam.
Moja mała na roczek miala 73 cm i wazyla 9590 gram. Czyli naprawdę malutka.

Dobranoc wszystkim! Obyśmy się wyspały Lili a Tobie spokojnego ładowania baterii ;-)
:-p

Anmika - a Ty do kiedy planujesz karmić?

Właśnie odstawiłam Weronikę od karmienia cycem całkowicie w dzień, nie ma zmiłuj się. 3 dni mi to zajęło. Inaczej panna zawsze wie, że na cyca może liczyć. Jeszcze za mną wczoraj łaziła, ale nie wyżebrała. :-p Także karmimy się tylko wieczorem i rano i w nocy jeszcze. Daję jej jeszcze tego karmienia w nocy tydzień i biorę się za odstawienie i tego. Choć Weronika widzę, że wagowo ze średniaczków, to jednak przyda się czas by brzusio mógł się zregenerować, odpocząć. A mama wyspać tak bez pobudek.
Nie muszę pisać chyba jaki jest atak na cyca wieczorem. Niczym hiena do padliny. :oo2:

Nad imieniem mysle od lipca bo czułam ze będzie dziewczynka. :-D
Mi szkoda było małą od cyca odstawić. Ale co zrobić coś za coś. Ciekawe ile druga będę karmić.

Verita polecam imię Anna!
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Mi też się Anna podoba i była jedną z opcji u mnie jak się dowiedziałam, że będzie dziewczynka. No i jest takie dość międzynarodowe:-D

reklama
Do góry