Ansure
Fanka BB :)
nagaplama- bądźmy dobrej mysli, maluszek już teraz jest większy i bezpieczniejszy!
Oj kolejny dzień w pracy. Wczoraj na wieczór tak się najadłam, że szybko zasnełam hehehe nie zdążyłam sie powsłuchiwać
Dzisiaj kończę 16-ty tydzień. Dziewczyny jak to jest - od kiedy do kiedy trwa 4 m-c?
Czy wraz z 17-tym tygodniem zaczynam 5 m-c?
Bo liczę miesiące po 4 tygodnie ...i tak by mi wyszło. W jednej jednak książce przeczytałam, że m-c 4 jest od tygodnia 12-tego do prawie 17-tego - 17 był więć w opisie 4-tego miesiąca.
Niby proste...a się zastanawiam
Oj kolejny dzień w pracy. Wczoraj na wieczór tak się najadłam, że szybko zasnełam hehehe nie zdążyłam sie powsłuchiwać
Czy wraz z 17-tym tygodniem zaczynam 5 m-c?
Bo liczę miesiące po 4 tygodnie ...i tak by mi wyszło. W jednej jednak książce przeczytałam, że m-c 4 jest od tygodnia 12-tego do prawie 17-tego - 17 był więć w opisie 4-tego miesiąca.
Niby proste...a się zastanawiam
.
.Nawet słonko za oknem nie pomaga
,ale co tam po tak pracowitym tygodniu minionym moge polenic sie troszke ,nadrobic zaległosci gazetowe ;-).A po południu ide do koscioła bo dzis jest u nas msza w intencji dzieci poczetych i nienarodzonych .Pomodle sie za wszystkie nasze dzidzie :-).Miłego dzionka zyczę .
ja siedze i wcinam drugie sniadanie tz budyn waniliowy z malinkami mniamm.....
,w piatek wizyta tym razem pewnie tylko mocana bo ostatnio usg miałam ,szkoda bo bym dzizie popodgladała troszke
.Czuje sie ok chyba ze chodze za duzo wtedy mi brzusio twardy sie robi ,ale wystarczy połozyc sie i wsio ok.