Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Żaanetkaaa wcale nie musisz miec rozstępów. Mi tez się wydawalo w pierwszej ciąży że na pewno będe miala bo mam predyspozycje poniewaz pierwsze rozstepy pojawiły sie u mnie na udach w okresie dojrzewania a tu zostałam mile zaskoczona bo w czasie ciązy ani po porodzie nie pojawil sie ani jeden rozstęp. Takze bądz dobrej mysli a nawet jesli sie pojawia to masz dwa wyjścia albo sie z nimi zaprzyjaźnić albo usunąć laserowomaluszek2012, malenstwo20- nie martwcie się, zbieleją i nie będą już takie widocznenajważniejsze są nasze dzieciątka a wszystkie niedoskonałości na naszych ciałach przeżyjemy ;-)
Ja jeszcze na brzuszku nie mam rozstępów ale z dnia na dzień napewno się pojawią bo ja mam predyspozycje na piersiach i tyłku mam z okresu dojrzewania, niestety tak już jest z nami kobietami![]()
Głowa do góry i tak jesteśmy piękne :-)

mi kilka rozstepow pojawilo sie dopiero po porodzie. a bylam nacinana ;-)Ja myślę że ten związek rozstępów z nacięciem to jakiś stary przesąd - siostra miała sporo rozstępów na brzuchu a dwa razy rodziła bez nacinania. Słyszałam różne opinie o rodzeniu z i bez nacięcia i sama nie wiem jak lepiej, w każdym razie ostatnio codziennie ćwiczę na piłeczce żeby uniknąć szwów ale będzie co będzie![]()