• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wrzesień 2012 ;)

RiSiA jakies m-c temu lekarz ogolny wysluchal na Oliwki serduszku szmery, ale tym sie, az tak nie przejmowalam bo to ma ponoc 15% dzieci, dostalismy skierowanie do kardiologa, ciezko byl sie dostac, ale w koncu wczoraj po dwu godzinnym staniu od 5 rano w kolejce udalo sie mala zarejestrowac na sb, okazalo sie, ze przed wizyta trzeba zrobic w gabinecie zabiegowym ekg, dostalam taki wydruk i tam jest opis, ktory na moje laickie oko jest negatywny, w sb musimy isc z tym wynikiem do kardiologa i zobaczymy co powie, ale wg tego co tu pisze to mala ma wade w budowie serca

a Ty masz kogos kto zajmie sie Sebciem po Twoja nieobecnosc? bedzie dobrze u Ciebie, musi

Ostatnia edycja:
reklama
I ja chyba zaczynam mieć powoli dość. Wczoraj centrum, tesko, bank - kilka godzin chodzenia.
Dziś babcia, obi.
Jutro kumpela, biedronka i jadę w odwiedziny...
I tak codziennie. Ja już nie mam sił. Już nie tylko chodzi o pogodę, ale o męczące jazdy autobusami...
A jeszcze cała lista miejsc do odwiedzenia.
Byłam wczoraj w fajnej knajpce - polecam
Witamy w restauracjach Jeff's

Asiu teraz najważniejsza jesteś ty i maleństwo. Odpoczywaj, relaksuj się i nie martw.

Pauline no każdą z nas czekają te przyjemności ;)

Gorgusia no tak ty to już się w tym miesiącu gotuj na finał :)

Lotka a ja się w ogóle zastanawiam czy kupować, bo mam małą paczkę pampersów, małą rossmanową newborn i jak zakupię jeszcze 1 z biedronki to czy nie będzie za dużo - a może kupić 2??? U mnie wczoraj był jeszcze wybór.

Future to leż :D

Camilla to trochę pracy przed tobą. Jak dobrze, że ja ubranka już mam zamknięte ;) na liście do zrobienia.

Risia najważniejsze jest pozytywne nastawienie, a strach zawsze nam będzie towarzyszyć. Będzie dobrze. Rozumiem, że będzie cię mniej. Teraz zajmij się kochana syneczkiem.

Tygrysek tulam. Bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki &&&&. Mam nadzieję, że w sobotę rozwieją się twoje obawy i wszystko będzie ok.

No to jak wy już o tych czopkach wspominacie to chyba najlepiej zaaplikować je sobie w szpitalu???

ja kupiłam 1 bo... z doświadczenia wiem, ze moje dziecko pewnie będzie chude jak Sebek :P i wszystkie pampki z niego spadały :-D a 1 są od 4 kg:) przynajmniej tak pisze u mnie :P a jak będzie chudy jak Sebciu i dlugi jak Sebciu to pewno 1 wystarczą:P

Tygrysek powiem Ci tak... ja mam wadę serca konkretnie wadliwa zastawkę jak traficie na dobrego kardiologa to Was poprowadzi odpowiednio. Najważniejsze to pozytywne myślenie. Sebkiem zajmie się M :tak:

RiSiA dzieki kardiologa mamy znalezionego dobrego z polecenia, przyjezdza ze szpitala wojewodzkiego 4 razy w miesiacu, zreszta samo to, ze zeby sie do niego dostac trzeba bylo stanac w kolejce o 5 rano juz swiadczy o jego randze,bede dobrej mysli musze

i dupa nie kupilam pieluszek dla Malego bo nie bylo. zostaly od 4kg w gore. no trudno.

Tygrysek wiesz mysle ze przyda sie tez echo serca. mi akurat nie wykrylo zadnej wady ale holter i ekg juz tak. ale to juz Wasz kardiolog zdecyduje. &&& zeby bylo dobrze.

Zanetko no juz nie mam sily lazic do nich ale sie pocieszam ze to juz koncowka prawie ;)

Risia odzywaj sie do nas bysmy sie nie denerwowaly :)

Do_ti tez juz brakuje mi sil. jak nie mialam tak wielkiego brzucha bylo ok a teraz pare krokow i zaraz cos. w ogole przewrocic sie na plecy czy drugi bok to wielki wyczyn :P

ech ide dalej odpoczywac chyba.
milego wieczoru :)

pauline my tez bylysmy na porodowce powiem Ci ze jakos sie nie przejelam salami porodowymi sa w pastelowych kolorach, kolorowe pilki i worki sake, lewatywy nikt nam nie proponowal ogladac tylko polozna mowila ze to bardzo malo plynu nie to co kiedysa a komfort porodu o wiele lepszy kolezanka potwierdzila wie ja sie pisze:) powodzenia na wymazach ja wlasnie odebralam wyniki i Tobie tez zycze tego negatywa:)maluszek a co tam przeciez my wszystkie ostatnio narzekamy chyba to ta pora hihi no nie dziwie Ci sie ze po 1,5 h z Chrzesnica bylas wyczerpana ja po 15 min spacerze szukam laweczki zeby oddechnac;)moja Mala tez fika jak szalona dzisiaj to sukienka mi falowalam az M mojej Psiapsiolki zauwazyl i zaczal sie smiac zebym dziecko nakarmila bo chyba z glodu sie trzesnie:D oczywiscie poszlam za rada i lezakowalam na dworku bylo tak miluuutko:)

gorgusia ciesze sie ze obiadek rocznicowy sie udal:) ojjj mowisz ze Ty juz rodzisz to &&&&& za ten ostatni m-c:)

Future zapraszam do mnie pod drzewko na hustaweczke:D

axarai udanych zakupow:)

Risia Kochana wiem ze latwo jest pisac ale wiesz na pewno ze szpital to w ostatnim okresie zlo konieczne i zlo w " " bo wcale nie jest tak zle pobadaja, posprawdzaja bedzie dobrze i bedziesz miala komfort ze wiesz co sie z Malym dzieje:* ucaluj Sebcia:)

malenstwo to Ty nad to morze pociagiem zasuwasz??? nie za duze obciazenie, no wiesz toalety, komfort jazdy towarzystwo:/ kurcze uwazaj lepiej na siebie i Malenstwo, co do spania to jesli jestes zmeczona to spij bo pozniej juz nie bedzie wyboru , udanej wizyty i urlopu:)

*martusia ja tez wizytuje za 2 tyg to moze na spolke wynajmiemy ten dzwig:P

Camilla ja to co robic odpoczywac:P

Tygrysek &&& za wizyte moze nie jest tak zle skoro od razu nie kazali skonsultowac...ucaluj Oliwke oby wszystko bylo jednak dobrze:*

doti Ty mi o oszczedzaniu a popatrz co Ty za maratony trzaskasz moze troszke odpoczynku:P zaplanuj sobie kilka dni bez bieganiny, odwiedzin dla Ciebie i Malenstwa:)

...no to my jak zapowiadalysmy, tak zrobilysmy caly dzien lezakowania troszke na dworku, troszke w domku nawet na chwile to P. wpadla do mnie o dziwo a nie jak zawsze ja do Niej moze w koncu sie nauczy ze tez mam duze podworko z laweczka i hustaweczka:P i wiecie co cisnienie od rana max 125/79 hehe a z rana to nawet 112/72 bylo:P chyba jednak musze wiecej lezec takze bede leniwie spedzac te ostatnie tygodnie..no moze jak juz mebelki wjada po remoncie to troszke poukladam, popiore i poprasuje ale wszystko z przerwami i umiarem:)
Lila dala dzis popis tak mi sukienka falowala ze az Tesciu zauwazyl powiedzialam ze to na Jego widok to taki dumny byl heh a serio to te kopniaczki bola juz bola w nocy to zasnac czasami nie moge ale jak widze to juz tak musi byc:P
Zmykamy kapu i do lozeczka jakos szybciej Nam sie zasypia jak poloze sie wczesniej:P
Slodkich snow buziaki

reklama
Tygrysek kardiolog się zajmie mała i będzie dobrze &&&
Joasia super że ciśnienie ok leżakuj ile się :-)
Uff skończyłam wysprzątałąm kuchnie,w szafkach,zrobiłam porządek w lekach,wstawiłam kolejne pranie poukładałam Zuzi kocyki,skarpetki,czapeczki itd jutro się będę lenić a mężulek wstanie to zrobi pyzy na obiad ja akurat nie umie a on robi pyszne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry