reklama

wrzesień 2012 ;)

Witaj Megan! Ja właśnie bardzo liczę na to, że jak się Mała nie odwróci, w co już wątpię to zrobią mi CC:eek:
Rany muszę się jutro zapodać sobie golenie, masakra jakaś, nic nie widzę!

reklama
wychyliłam sie dziś po raz pierwszy na podwórek na 2 minuty ... i ugryzła mnie osa w ucho :angry::szok:
... jak żyć :confused::eek:

No to masz szczęście że nie jesteś uczulona (wiem, kiepskie pocieszenie), ja jestem uczulona a pod dachem mieliśmy w lipcu gniazdo os i naprawdę miałam stresa że jak mnie któraś użądli to nikt mnie i dziecka nie zdąży uratować... ale pojawiły się też szerszenie a one są wrogami os i osy się wyniosły. Szerszeni też już nie ma. Chyba z powodu końcówki lata. Po cholerę to żyje to robactwo :-(

KasiaP-P - żeby miodek był :-p Jak jesteś uczulona to bym sobie załatwiła receptę nas zastrzyk to raz, a dwa trzeba było straż wezwać to by gniazdo przenieśli.

megan09 - witaj.

Co do golenia to ja korzystam z usług A. Nie powiem, że się nie denerwuję, ale nie ma bata bym sama dała radę. :-p Moja siostra sobie zrobiła laserowo, ale pod pachami i ma spokój, raz tylko na jakiś czas chodzi i tyle. Kusi mnie to niemiłosiernie, ale co chwilę inne wydatki.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi juz zaczynalam myslec ze jakas 'inna' jestem :-D

Risia no wlasnie o takie info mi chodzilo co tam z Joasia w ogole bo wiemy ze urodzila Lile ;)
Lilijanno on tak sobie na chwile twardnieje i zaraz mija nie boli ani nic wiec nie wiem czy by no-spa zdazyla zadzialac poki co nie biore bo i tak jem tych prochow.
Megan witamy :)
Merlin ale przygoda, dobrze ze uczulona nie jestes. uff!
Fasolko mi M pomaga ;)

maz wybyl do pracy a ja zostalam sama. mialam pojsc dzis do administracji po aneks do umowy ale jutro pojde. ponarzekam sobie ze koncowka ciazy jest meczaca baaaaardzo.

Tak się zastanawiam czy którejś z Was lekarz zalecił branie nospy na tym etapie ciąży na stawianie się brzuszka? bo skoro są to "ćwiczenia" macicy przed porodem to zastanawiam się czy jest sens je powstrzymywać? U mnie lekarz pytał czy brzuszek twardnieje ale nie wspominał nic o lekach tylko że to przygotowania do porodu i tak ma być. Moja macica jest dość pracowita i trenuje gdzieś od połowy ciąży ale nigdy na to nospy nie brałam bo skurcze nie były częste - kilka na dzień, teraz są okresy że jest ich kilka na godzinę no ale kiedyś trzeba to dziecko urodzić;)

Kasiaczek właśnei tez sie zastanawialam jak to z ta nospą , ja mimo zalecen ginka w 32tc tez nei bralam jak kazal 3razy po 2 tylko jak naprawde musialam
Merlin to tuuulkam jak cholera ,ja sie tak panicznie boję os , pszczół i wszystkiego co wygląda jak one że jak widze to wpadam w panikę ,i dlatego nie lubię lata w pl :) ale z drugiej strony jest cudnie gdyby nie te robale!
Fasolka ja tez ostatnio skorzystałam z pomocy emka bo juz bym sama nie dala rady :) nie widze nawet w lusterku tamtego miejsca bo brzuszek mi wisi :P
Lilianko no też mi si eod dawna marzy takie laserowe usuwanie włosów ale cóż zbyt drogi biznes ,choć czesto na grouponie widzę fajne zniżki ,tyle że w pl :/
a my dzis bedziemy prowadzić negocjacje z Małym tzn emek :) jak Go wczesneij prosiliśmy żeby siedział nei wychodził tak teraz w druga stronę :))) może posłucha się tatusia który zawsze mu coś w zamian obiecuje :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry