Witam z rana. Usunęłam tylko tą dyskusję w wątku o imionach, po to by temat tyczył się tematu. Nie ma bata musimy się dotrzeć.
Bubuś moderator nie jest od kasowania postów, ale też od pilnowania od spamerów i trolli, a tego na forum zawsze mnóstwo.
U mnie żadnych objawów póki co, staram się nie denerwować, tylko powtarzam sobie w nieskończoność, raz, że jest wcześnie, dwa - każda ciąża jest inna.
Jutro telefon do lekarza i konsultacja telefoniczna oraz umówienie wizyty. Z jednej strony mnie ciągnie by iść i podejrzeć, z drugiej strony chciałabym usłyszeć serduszko od razu. I się miotam.
Za to minął mi katar i psikanie, a dziś pobolewa gardło, zaraz spróbuję to zwalczyć.
Co do mówienia starszakom - ja Adriannie powiedziałam, że w brzuszku jest Jej rodzeństwo i Ona będzie starszą siostrą, ale Ona jest jeszcze malutka no i się nie wygada, bo gada tylko "mama", mówiła już więcej, ale się cofnęła. ;-)
Co do ortografii - jestem za tym by
mnie osobiście poprawiać, bo mnie też błędy rażą, a moje 100x bardziej, więc dziękuję za zwrócenie mi uwagi.