Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&dziewczyny blagam o modlitwe, kciuki i cokolwiek w co wierzycie za pol godziny moje zycie ma szanse zmienic sie o 360 stopni, na lepsze, boje sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny blagam o modlitwe, kciuki i cokolwiek w co wierzycie za pol godziny moje zycie ma szanse zmienic sie o 360 stopni, na lepsze, boje sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale częśc zrobiłam wczoraj :-)
mnie to wkurza teraz bo raz gadają, ze drugi syn to krzyż dla mnie
i jestem nienormalna, ze nie chcę cory...wie,c powiedziałam wprost, to co mam usunąć? i było koniec tematu a potem sąsiedzi gadają, ze to wpadka...
bo przecież synek ma niecałe 2 latka
dla jednych to wada dla innych zaleta
ja sie z tym zgadzam co napisalaś... widzisz ja na początku tej ciaży czulam się rewelacyjnye, ale z powodu wcześniejszych strat lekarka wolała dać l4...teraz ciąża jest zagrożona...i dziekuje jej za to l4 bo moze bym już w tej ciaży nie byla...I zdaję sobie sprawę, ze są pracodawcy ok a są tacy, co będą zastraszać, groźić. W poprzedniej ciaży chciałam pracować do 7-8 miesiaca... na l4 poszlam od 3 miesiąca bo łamano prawo...dla nich nie liczyło się moje dziecko tylko wynik finansowy... ja ich rozumiem, ale nie rozumiem tego, ze chcieli zrobić to kosztem mojego dziecka...bo ciąża rownież była zagrożona... a musialam siedzieć nadgodziny itd...io nikogo nie interesowalo to, ze się źle czuję...Ale to tak samo jak są osoby zdrowe i mają renty..., ktore im się nie należą...