Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Verita &&&&&&&&&&&&& zeby ok było ,no ona do chodzenia sie rwie ale jeszcze czas ma;-) ja moja młoda ostatnio znalazłam pod łozkiem u Szymona w pokoju a mało zawału nie dostałam bo dziecko wsiakło w mieszkaniua jej nie było widac bo narzuta do ziemi zwisa a pod łózkiem miejsca duzo i ile skarbów to siedziała cicho jak myszka ;-)
.

wiozłyśmy go kuszetką w kartonowym pudełku i zwiał nam w nocy w przedziale ;-), na całe szczęście się znalazł 

, jajka mu uciekały i wyszło więcej płynu w prawym, mamy skontrolować za pół roku :-(
. I robi się z niego straszny złośnik, zaczyna wymuszać płaczem i krzykiem. Dziś go chciałam posadzić na podłodze na chwilę (żeby pozamiatać) to nogi sztywne zrobił, zaczął się wyginać i koniec. W konsekwencji leżał i ryczał na podłodze, aż nie pozamiatałam a on nie przestał. Od dwóch dni ryczy też przy kąpieli, bo on nie chce leżeć/siedzieć jak się go rozbiera czy ubiera. Normalnie masakra!!!!!