reklama

Wrzesień 2014:)

Kusiak, to mykam do apteki (choc pewnie nie bedzie i bede musiala skoczyc do zielarskiego) jutro :P
Tez slyszalam ze to skraca porod ta malina, ale nie pilam wczesniej :D ale ze chyba gorzej byc nie moze teraz wyprobuje :P

Hania, kciuki za usg, oczywiscie kciuki zacisniete i czekamy na info :*

mąż mnie wydziedziczy chyba... zamowilam w 5 10 15 ciuchy dla oli za 130 zl :P Wczoraj smyk za 120 lol

Bubbles, ja mam wymaz z pochwy i odbytu za free w ramach abonamentu lux med

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja pytalam o liscie malin w aptece to pani bardzo dziwne miny robila i pytala po co mi to! I nie sprzedala bo niby nie bylo ale czulam niechec do sprzedania mi ich poprostu :P siostre wysle to moze dostanie:-)
kusiak dzieki za rozjasnienie malinowo-wiesiolkowych spraw, do tej pory nigdzie nie znalazlam nic sensownego

ookatkaoo1993 wspolczuje przebojow z mezem :(

oj widze ze kazda z nas mecza juz teraz skurcze, ja mam aspargin na zmiane z asmagiem no spe i ciagle luteine, zastanawiam sie kiedy lekarz mi luteine odstawi? Ktoras z was bierze luteine jeszcze??

Hehe dla fanek Oli, dzisiaj wsypalam jej platki do takie garnuszka plastikowego, zeby robila przesypywanie do filizanek itp i mysle sobie bedzie spokoju pol godziny. A Ola owszem zajeta byla pol godziny ale zjadaniem tych platkow :D
A rano wstala o 6 i ani ja ani maz nie wstajemy, to co dziecko sie pobawilo godzine i zasnelo na dywanie :D
Fakt wesolo z nia mamy, ale generalnie grzeczna jest tylko ma szalone pomysly :D

Hania, zapomnialam, zdrowka, lepiej sie czujesz? Mnie dzis ucho boli i na 19 lekarz :/

Marciątko sama???? Mi pobierał gin....

Bubless... ja z Nadusią płaciłam za GBS jakoś 25 zł a teraz miałam za darmo... zmieniłam lekarza.... u tamtego za wszystko płaciłam a niby na nfz!

Marciatko jakos tak dziwnie samemu pobierac, nie spotkalam sie z takim czyms... a co do luteiny hmmm... moze zmniejszy mi dawke na nastepnej wizycie bo juz mam jej dosc :-(

hej
ja juz po wizycie i siedze sobie w pracy :-)
Wszystko w porzadku, plyny ok, serduszko ok, nawet szybkie pomiary brzuszka i glowki zrobila- wszytsko zgodne z tygodniem ciazy.
Ja dostalam skierowanie do fizjoterapeuty w zwiazku z tymi moimi biodrami. Zobaczymy co mi powie.

kusiak a te tabletki masz z Polski, czy tu kupowalas? Jak tak rzuc nazwa, moze u nas takie same sa :-)

haniu trzymam kciuki za dobre wiesci o Elence &&&&
wesolutka oby to ucho tylko straszylo i zadnej infekcji tam nie bylo. jak dostaniesz ciuszki dla Olenki, to sie pochwal :-)

Milego dnia wrzesnioweczki! Poprawy humoru i lagodnej pogody i zdrowka zycze !

reklama
Ania :-Dpoprasowałam tylko na 56 więcej nie dałam rady, jej mnie budowa za oknem i coś kopią taką piszczącą koparką że mnie szlag trafia tel.nie słyszę:@

Marciątko też dostałam zestaw na GBS,kiedyś to robiłam już i bez problemów wyszło

Kusiak może i ja wypróbuje te liście,zapytam jeszcze gin.co o tym myśli,a powiedz jak wywoluja poród,że tak źle to wspominasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry