reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Wczoraj wieczorem pilam zimna pepsi i wlasnie zawsze po tym rusza sie sporo a wczoraj malo.
Wypilam herbate i znow kilka ruchow mialam ale wlasnie nie wiem czy to jest za malo ruchow czy wystarczajaco.... Eh, jeszcze poczekam. Nie chce tez panikowac bezsensu :)

Hejka niedzielnie :)
My już po obiadku, rano giełda, potem zakupy i zakupy w aptece dla małej i dla mnie tantum rosa, a niech już będzie, nie było herbatki koperkowej ale to gdzie indziej kupię i chciałam jeszcze termometr do czoła lub ucha elektroniczny to mieli ale za 80zł :szok: myślałam, że coś taniej będzie, dlatego jeszcze poszukam.

Na obiad pizza (M wczoraj od mamy przywiózł) nie chciało mi się w garach stać, a teraz tylko jeszcze fasolka się gotuje bo M sobie zażyczył z zasmażką na "deserek" fajny mi deserek.. :-p

Moja to już mniej się rusza, w sensie nie kopie, rączkami wywija, ale za to ostatnio sobie upodobała wyciąganie nóżek w żebra moje i wypinanie pupki lub plecków po prawej stronie pępka. Jak mało się rusza, kładę się na lewy bok ze zgiętymi nogami i czekam, zaraz się zaczyna wiercić bo jej ciasno się robi.
Ale teraz to na brak jej aktywności nie narzekam.

Hania zdrówka dla Was :)

U mnie już po słoneczku, trochę rano było, temperatura w miarę znośna bo wiaterek był, potem przyszła chmurka popadało trochę i koniec.

Miłej resztki niedzieli :)

Shiran 80zł to i tak tani, a według mnie tańszego nie ma co kupować bo to szkoda kasy. Gdzieś już o tym było.

My troszkę lepiej się czujemy, mnie gardło zdecydowanie mniej boli.

Ola ma już na wadze 1750g i ładnie ciągnie z butli praktycznie po 30ml.
Więc jeszcze 11dni i będzie w domku :)

Dziś przeglądałam też wózki i chyba zdecydujemy się caramelo, ale to najpierw w bydg albo we włocławku je wymacamy i zobaczymy co i jak. Został nam też wybór fotelika i nie wiem teraz czy przy jednym to isofixa brać :what:

Smutno u nas, ale jak Olcia wyjdzie to będzie lepiej. Musi być.

Dzieciaki od jutra do przedszkola powinny iść, ale jako że Nelka chora to tydzień później ich wyślę :)

Kusiak dobrze, że Haneczka się rozbrykała ;)

reklama
Hania, pieknie Olenka sobie radzi :) Wiesz jak zleci te 11 dni :) Prawie sie zdazycie z Nelcia wykurowac!
Ja chyba bym wziela fotelik z isofixem, bo jest to niesamowicie wygodne, a pewnie troszke pojezdzicie w tym foteliku, bo Ola malutka :tak:

Kusiak, uff cale szczescie :) mysle ze ta pogoda wplywa na nasze dzieciaczki - ja z kolei mam wrazenie ze im cieplej tym mloda bardziej szaleje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry