witam.
Szłam spać o 23:30, w nocy wstawałam ze 4 razy, no i od 7-mej nie mogę już spać. Nie wiem, czy mój organizm już się przestawia i chce min dać do zrozumienia, że przy Franku nie pośpię?
Maltanka no to razem zaciskamy nogi na te trzy tyg., a potem niech się dzieje...
Ja mleko kupiłam NAN, w Tesco zapłaciłam 16-17 zł za małe opakowanie, a sądzę, że raczej się przyda..
Marciątko ja z Antkiem miałam pozytywny GBS, brałam antybiotyk i kazali mi tylko 2 tabletki zostawić i połknąć na 2 godz przed porodem. Co do skutków, to faktycznie nie ciekawie, ale czytałam, że zaraża się 3-4 niemowląt na 1000, więc trzeba wierzyć, że naszym maluszkom nic nie grozi pomimo pozytywnego wyniku. Ja będę znała wynik 18 sierpnia na wizycie. Teraz miałam pobieraną próbkę (na NFZ i nic nie płaciłam)
Marysia77 powodzenia na wizycie, samych dobrych wiadomości. Wycieczka do ZOO. Fajnie, ale ja już w te wakacje się nie nadaję. PO godzinie chodzenia nogi mi wysiadają. No i oszczędzać się trzeba...
Hania to wypoczywaj ile się da.A co do wózka, to się nie dziwię, że po tym wszystkim jesteś trochę przesądna i się boisz. Ale z tego co mówią lekarze, to Oli już nic nie grozi, prawidłowo się rozwija, więc nic złego już się nie wydarzy. Nie może!
Aniaam gratuluję zostania ciocią. No i fajnie, będziecie mieli dzieci w równym wieku.Co do facetów, to masz rację, to" inna rasa"

. Ale najważniejsze że zrozumiał, jakie to dla Ciebie ważne i będzie przy Tobie. A z prezentami to zawsze jest problem. Nigdy nie wiadomo, czym się dziecię bawi, czym interesuje. Zawsze kłopot.
Rita współczuję "opuchlizny" Mi na szczęście ani nogi, ani ręce nie puchną. Fajnie,. że popodglądacie jeszcze malucha. Kciuki za same dobre wieści..
Antoni siedzi i ogląda bajki a ja muszę się przywitać z żelazkiem, bo wczoraj niestety się nie udało...
Znowu problem, co zrobić na obiad? Może spagetti, albo mielone...
W poniedziałek jednak chyba podjadę na to USG, bo jutro chyba już nie dam rady. Będę dzwonić od rana i zobaczymy...