Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wkładam poduszkę, w zaśnięciu pomaga. Tylko w międzyczasie gdzieś ucieknie i potem budzę się z bólem właśnie.maddlena [/B]ja też chcę już 1 wrzesień, te biodra to jakiś koszmar, ruszyć się nie można, ja dzisiaj w nocy się obudziłam z bólem, ale wiesz co mi sąsiadka podpowiedziała, żeby wziąć poduszkę sobie między nogami tak między uda, wiesz, że działa...
Aaa mąż pisałOla waży 2300g, w tydzień przybrała 250g. Nadal mamy podawać hmf i bebilon nenatal. Nie wiem tylko czy dopytali dlaczego ten hmf dodajemy???
Małą dopada lekka anemia. Z tego powodu zwiększamy żelazo. A na te płacze mamy podawać kropelki bio gaja ale to juz kazali i nie wiele pomogło. Możemy też espumisanem sprobowac. Jezeli nie przejdzie to tylko czas tu pomoże.
Od wrzesnia też zaczynamy rehabilitację, a do tego czasu kontrola w bydg raz w tygodniu. Za tydzień będzie usg główki.
Jeżeli jakaś reszta jest to dopiszę jak wrócą![]()
pewnie dlatego, że to jakieś minimalny skok i niereg. i dziecko w tym czasie też się ruszało. Przynajmniej nauczyłam się czytać ten zapis ;-)