Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieci odprowadzone do szkoly, zmywarka pracuje, a ja....hmmm....na razie zbieram sie zeby wziac sie za jakies sprzatanie na gorze...
Ale najpierw herbatka...;-)
Mam nadzieje,ze mechanik odezwie sie dzis szybko i naprawa mojego auta przebiegnie sprawnie i bez wiekszych komplikacji (takze finansowych)...
Maz wczoraj byl na interview - moze uda sie dostac prace w Sheffield...od 2011 roku dojezdza co najmniej godzine (na autostradzie) w 1 strone (a od ponad 2 lat ma prace az 65 mil od nas - czyli jakies 100km)...Fajnie byloby jakby znowu mial na miejscu ;-)
wesolutka super zdjecie :-) U nas chyba tez jednak bedzie Zuzia...wahalismy sie miedzy Hanna a Zuza i chyba zostanie Zuza Hanna ;-)
joan, mnie wystawila w poprzedniej ciazy wlasnie lekarka pierwszego kontaktu. Nie powinno byc problemu. Zawsze mozesz powiedziec ze termin masz na za tydzien hihi
Felicity, Czyli masz takie Gwiazdy jak my, Ole i Zuzie mnie tez sie Hanna podobala, ale chwile wczesniej uprzedzila nas kuzynka bliska
tak sobie przegladam nasze wrzesniowe maluszki i jeszcze zaden nie przekroczyl 4 kg Najblizej synek Kamy11 - 3930, Krzyś Ritty - 3870 i Anastazja Choco - 3820