reklama

Wrzesień 2014:)

maltanka mi migdały potęgowały mdłości, od nich się w sumie zaczeło :baffled:

agabm wrózka powiadasz :cool2: za przeproszeniem "Stary" chłop a gupi!!!

Ja sie szykuje powolutku na wizytę, stresa mam :zawstydzona/y:
Kurcze w nd mamy 79 urodziny babci, sis do mnie abym tort upiekła, jeszcze nic nie wie o robaczku w brzuszku, chce jej powiedzieć dopiero po dzisiejszym USG w niedziele. I jak ja mam jej powiedzieć, że nie upiekę bo od samych zdjęć mam gule w gardle.... hmmm...

reklama
agabm no tak to przykre :-( niestety wielu takich niedojrzalych, nieodpowiedzialnych ojcow znam, co pozornie marzyli o dziecku ale ich to przeroslo. tak naprawde wtedy dzieciaczkow szkoda, potem patrza jak rodzice "walcza" miedzy soba, badz tez maja tata ktorego tak naprawde nie znaja. Musze przyznac ze faceci w dzisiejszych czasach w malym stopniu dojrzeli do obowiazku.

Kusiak
Odp: Wrzesień 2014:)
Agabm moim zdaniem to jest tchorz. Chcial dziecko a jak juz jest to rezygnuje. A co to? Sklep z zabawkami? Brak mi slow...​
Macie rację obie, niedojrzały tchórz.

Właśnie byłam na spacerze z psiakiem i zaliczyłam upadek na pupę. Boli cały pośladek i kość ogonowa, ale brzuch nie. Nie wiem czy dzwonić do lekarza, czy nie siać paniki?

Hello!

Witam...ja dzis po pierwszej wizycie u poloznej....
Wybralam sobie szpital i teraz mam czekac na list z wizyta na usg i badania prenatalne ok. 12 tyg.
Wg poloznej termin mam na 27.09 - no ale potwierdza jeszcze ten termin na usg.

agabn przykro,ze twoj partner tak zareagowal... Nie wyobrazam sobie,zeby moj P. mi cos takiego teraz mial powiedziec i sobie odejsc:-(

W pracy na razie nic nie mowie - powiem dopiero po usg w 12 tyg.

a ja mam dwie córki i z obiema nigdy mi ani jeden pryszcz nie wyskoczył a teraz mam sporo...

mi też teraz wyskakuje masę pryszczy i znika i po cichu liczę, że to dziewzynka

Ja sie szykuje powolutku na wizytę, stresa mam :zawstydzona/y:
.

trzymamy kciuki powodzenia

Wybaczcie że tylko o sobie. Źle mi wyszedł posiew moczu i dostałam antybiotyk :( Kurcze, tak bardzo chciałam tego uniknąć. Kasica kciuki za wizytę.

Ritta lepiej wziąć bezpieczny antybiotyk, niż coś z tego miałoby wyniknąć

agabm poczekaj jeszcze trochę i bez paniki

reklama
Dzięki dziewczyny za dobre słowa. Wiem że antybiotyk to mniejsze zło. U mnie problem jest taki, że jestem uczulona na penicylinę a głównie ją się stosuje w ciąży bo jest najbezpieczniejsza. Dostałam zamiennik, niby też bezpieczny w ciąży, ale w ulotce jest napisane żeby zachować ostrożność u osób uczulonych na penicylinę. Ech.... tak bardzo chciałam uniknąć jakichkolwiek leków w I trymestrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry