reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
co do słonych rzeczy typu chipsy,popcorn itp....a może wystarczy troszkę soli zjeść (albo posolić mocniej pomidora,ogórka itp...)

A to widze, ze tylko ja sie tak pospiesylam na te prenatalne, bo mam juz za dwa tyg.

Ale jesteś kochana prawie 1,5 tygodnia przed nami :) mówią, że między 11 a 14, ale lepiej wypośrodkować bo jak za wcześnie to nie wszystko udaje się zbadać. Moja Siostra tak się pospieszyła z 2 prenatalnym i musiała iść drugi raz zbadać serduszko maleństwa.

madllen no właśnie ty jak by nie było masz starszą ciąże :) wszystkie bedziemy ci zazdrościć :)

koko ja nie mogę patrzec na te wsztsrkie programy typu dlaczego ja bo szlak mnie trafia jak to oglądam.. wole puścić bajki córce albo radio :)

mdłości mnie męcza.. więc idę wyoróbować kanapkę z pomidorem i solą :)

Ja mam prenatalne 11 marca :)

Co do tych czipsow wczorajszych to pomoglo na jakies 45min i potem wrocily mdlosci :/ raczej wiecej tego sposobu nie bede probowac bo potem bardzo zoladek mnie bolal :/ chyba za tluste. A co do slonych pomidorow np to ja robie co rano taka kanapke, duzo pomidora i soli ale nie pomaga na mdlosci. W zasadzie to nie ja robie a moj maz :D taki kochany ze codziennie robi mi sniadanie zebym do kuchni nie musiala wchodzic :) wczoraj musialam swoim chlopakom obiad zrobic i mialam gotowe pierogi tylko musialam je odgrzac i robilam to na 3 tury bo biegalam do kibla tak mi bylo nie dobrze tylko od odgrzewania pierogow. A moj tesc przyjedzie jutro i nie wiem kto mu bedzie gotowal :/

Cos mnie dziewczyny dzis brzuch boli ale tak inaczej niz zawsze. Tak.... Nie fajnie jakos....

Ostatnia edycja:
Mnie wczoraj wieczorem też mdłości dopadły :/ trochę pomógł sok grejpfrutowy ale nie całkiem...
A dziś od rana czuje się bardzo dobrze :) nie rozumie mówi się o porannych mdlosciach :/

A na prenatalne się umowie dopiero na kolejnej wizycie 11.02...

ja umowie sie na prenatalne gdzieś 6 marca , a wy rozumiem że prywatnie te prenatalne??

mniam zjadłam drożdżówkę mi to na mdłości pomaga heheh

reklama
madllen no właśnie ty jak by nie było masz starszą ciąże :) wszystkie bedziemy ci zazdrościć :)

koko ja nie mogę patrzec na te wsztsrkie programy typu dlaczego ja bo szlak mnie trafia jak to oglądam.. wole puścić bajki córce albo radio :)

mdłości mnie męcza.. więc idę wyoróbować kanapkę z pomidorem i solą :)

A ja jak to mówię mam pół mózgu a tv jeszcze bardziej mnie odmóżdża. Staram się nadrobić zaległości w czytaniu i zaległe artykuły w gazetach. Ale dzieciaczków żadnych nie mam więc bajki muszą jeszcze trochę poczekać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry