Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ile płaciliście za pierwsze badania w ciąży krew, mocz, toksoplazmoza, różyczka itd? Mnie moja ginekolog wysłała i troche szczena mi opadła jak zapłaciłam za nie ponad 300zł. Mam wrażenie, że ta moja ginekolog ze wszystkim przesadza. Jestem młoda, nie mam obciążeń genetycznych a ona wszystko mi zleca co się da.
tez tak mam. Niby waga stoi w miejscu, a w spodniach mi ciasno i sie nie dopinam. A ten BALON to dokucza najbardziej wieczorem...Powiedzcie mi czy wy tezmaci takie uczucie napompowanego brzucha??? Mam takie wrażenie jak bym miała w macicy balon i ktoś go dopompowuje i mnie tak rozpiera.
Niby masz rację, że jesteś młoda, nie masz żadnych obciążeń w rodzinie. Ja też tak myślałam, ale po moich doświadczeniach drugiej ciąży jestem zdania. że lepiej dmuchać na zimne. A często nie wiemy, ze jesteśmy nosicielami różnych wirusów i chorób groźnych dla maluszka ( toxoplazmoza, cytomegalia itd) dopóki nie zrobimy badań, bo one nie wykazują żadnych objawów.Dziewczyny ile płaciliście za pierwsze badania w ciąży krew, mocz, toksoplazmoza, różyczka itd? Mnie moja ginekolog wysłała i troche szczena mi opadła jak zapłaciłam za nie ponad 300zł. Mam wrażenie, że ta moja ginekolog ze wszystkim przesadza. Jestem młoda, nie mam obciążeń genetycznych a ona wszystko mi zleca co się da.
Witaj i dołączaj.To i tu się przywitam,
jestem już lipcówką 2012 a teraz mam termin na 27,09,2014. Domyślam się, że jesteście już dość zgraną grupą ale mam nadzieję, że będę mogła do Was dołączyć.
Miałam jedną wizytę 04,02 to był 6t5d i widziałam już serduszko, niestety przez krwiak mam kontrolę 18. Mam nadzieję, ze podobnie jak w pierwszej ciąży krwiak szybko się wchłonie.
Widzę, że piszecie o wadze u mnie teraz szybciej przybywa kg niż w pierwszej ciąży, oby ta tendencja się nie utrzymała bo wtedy miałam na plusie 20 kg.
Miłego dnia i pozdrawiam.
Candy ja tak mam codziennie ale dzisiaj to jakiegos dola zlapalam z tego powodu. Czuje sie bezuzyteczna.