reklama

Wrzesień 2014:)

Ja już od niepamiętnych czasów gadam przez sen, raz jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to siostra mi mówiła że szukałam za łóżkiem autobusu :-D Teraz jak z M. mieszkamy razem to też ma ze mnie niezły ubaw, ale czasami to aż go budze w nocy i zrywa się z łóżka przerażony, ale to tylko mój sen i gadanie :-D

Ja też po wizycie, opis w wątku.
Zdjęcia nie ma, usg dopiero bezpłatnie mam 14 marca, a na płatne teraz mnie nie stać.
Załatwiam pracę właśnie, jutro może się okaże czy się uda, ewentualnie jeszcze zadzwonię do znajomej która przygotowywała nam umowy jak kiedyś tam pracowałam. Oby się udało bo już mam "nóż na gardle" :zawstydzona/y:
a na badania lekarskie pójdziesz?

reklama
No ładnie, zapomniałam o badaniach.. Pewnie skierowanie dostanę..
Ale glupa walne ze nie wiedziałam że jestem jak to wyjdzie, nie wiem, ale nie mam nic do stracenia, spróbuję :-/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sawi żeby nie było nieporozumień chodziło Ci o badania do pracy wstępne, tak? Nie wiem na tych badaniach już co sprawdzają, ostatnio miałam je robione kilka miesięcy temu u innego pracodawcy. Na podstawie krwi i moczu mogą wykryć ciąże ale nie wiem czy oni to zapisują na wynikach. Wolałabym aby przyszły pracodawca nie wiedział o.ciąży bo po co im taki pracownik, nie mam zamiaru iść na.zwolnienie zaraz po przyjęciu, praca jest na infolinii także jedyne co to na stres mogę być narażona, ale już tam pracowałam kiedyś i wiem że można do tego na luzie podejść. Kurczę mam nadzieję że jednak się uda podpisać umowę.

Sawi żeby nie było nieporozumień chodziło Ci o badania do pracy wstępne, tak? Nie wiem na tych badaniach już co sprawdzają, ostatnio miałam je robione kilka miesięcy temu u innego pracodawcy. Na podstawie krwi i moczu mogą wykryć ciąże ale nie wiem czy oni to zapisują na wynikach. Wolałabym aby przyszły pracodawca nie wiedział o.ciąży bo po co im taki pracownik, nie mam zamiaru iść na.zwolnienie zaraz po przyjęciu, praca jest na infolinii także jedyne co to na stres mogę być narażona, ale już tam pracowałam kiedyś i wiem że można do tego na luzie podejść. Kurczę mam nadzieję że jednak się uda podpisać umowę.
no jak w krwi wyjdzie ciaża? w zwykłych badaniach okresowych nie ma badania bhcg,z innych badań nie wyjdzie...a druga sprawa to oni powinni ci dac skierowanie i lepiej zrobić ,nawet jak zamierzasz pracować,bo kiedyś pójdziesz na zwolnienie i zeby zus sie nie przyczepił do tych badań

jedyne czego bym nie robiła,o ile lekarz zleci
rtg,bo w ciaży bardzo szkodliwe,znam przypadki gdzie dziewczyna zrobiła rtg a uszkodziło płód

Do tej pracy to robią tylko krew mocz wzrok i czasem.słuch, skierowanie od nich jest darmowe, ale chyba.lepiej zrobić na.własną rękę zapłacić i mieć spokój

witam się porannie :)

córa się wyspała i dziś 6.15 już całkowicie na nogach... zwykle wstaje o 6 a o 6.30 kładę się spowrotem.. a dziś :( masakra
spać mi się chce niesamowicie :)

ritta , koko &&&& za wizytę :)

ja mam dzisiaj swoją z nfz na 11.20 :)
wczoraj w sumie zrobiliśmy szybki podgląd dzidzi i założenie karty.. ale lekarz się spieszył bo na poród nagły jechał.. jak narazie nie będe się zapisywać do niego już tylko pochodze na nfz zawsze jak coś można iśc sprawdzić do prywatnego jak coś będzie martwić :) :-)

ania// gratuluję udanej wizyty. I dzięki za kciuki :* Z jednej strony się cieszę z drugiej trochę boję. To taka przełomowa wizyta jak dla mnie bo kończy się okres większego ryzyka poronienia. Mam nadzieję że z dzidzią będzie wszystko ok i będę spokojniejsza. Aaaaa byłam wczoraj na rowerku. Było super. W końcu jakiś wzrost energii.Miłego dnia kobietki.

reklama
Ritta, Ja jestem najbardziej ciekawa co napiszesz po wizycie bo nasze suwaczki pokazują dokładnie ten sam dzień. Mam nadzieje, że dostaniesz zdjęcie i się pochwalisz!!! Ja muszę teraz czekać do 12 tygodnia wtedy będę miała pretalne. Niby tylko 2 tygodnie a wydaje się wiecznością. Trzymam kciukasy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry