Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No tak pięknie już było, a tu znowu ciemno, zimno, szaro i ponuro
Piję pierwszy raz od miesiąca kawę..A może to ruchy jelit, bo na tak intensywne odczuwanie dwucentymetrowego maleństwa, to chyba za wcześnie, co?WOW poczolam na 100% 3 razy teraz jak sie przekręcał czy co nie wiem ale mocno i odrazu mówie o kurka to ono !!!)))))
Współczuję Ci kochana. Mnie na szczęście omijają te wszystkie dolegliwości. W żadnej ciąży nie miałam. Ale moje siostry też nie i mama mówiła, że też nie miała, więc u nas to chyba rodzinne.Wczoraj miałam wyjątkowy fatalny dzień. Dopadła mnie mega chandra i się rozpłakałam z bezsilności. :-(Mdłości zamiat lżeć to mam wrażenie, że przybierają na sile więc dlej chudne. Do tego od dwóch dni pęka mi głowa i boli mnie krzyż. Przy życiu utrzymuje mnie chyba jedynie myśl, że to wszystko dla maleństwa, i że wszystkie te ciążowe tortury powinny wkrótce minąć.
A nie miała ostatnio temperatury? Mój Antoś czasem tak ma że z 2-3 dni temperatura, a potem dostaje wysypkę na brzuchu, która potem się przesuwa na plecy, nogi, na końcu na twarz i sama schodzi, bez żadnego smarowania. Taka trzydniówka....
wczoraj wieczorem zauważyłam u malej na dłoni i stópce czerwoną plamkę z białym malutkim bąblem jakby po ugryzieniu.. teraz patrze to na rączce już nie ma tego.. ale za to na brzuszku i nóżce pojawiło się... wygląda to jakby po poparzeniu pokrzywą.. nie wiem co mam zrobić iść z nią do lekarza? czy przeczekać posmarować..nie mam normalnie bladego pojęcia..
No i ja sama jestem z dwujajowych ale drugi zarodek obumarł na dość wczesnym etapie.
) i jakiś romantyczny filmik.Jest, jest, udziela się. Nick chyba ANKA, jest w szpitalu, bo plamiła i pisze od paru dni codziennie.A faktycznie, pisała u nas jedna z października faktycznie ale chyba przestała się u nas udzielać..