reklama

Wrzesień 2014:)

witajcie :)

maltanka, mnie jeszcze podchodzi sok marchwiowy :) ale ważne że możesz w ogóle cokolwiek pić.

My po wizycie, przez ostatnie 2 tyg schudłam 2,5 kg. Mam pić min. półtora litra dziennie, więc praktycznie mam wrażenie że cały czas pije :)
Fasolka juz nie jest fasolką, tylko małym Dzidziusiem. Macha rączkami, robi fokołki - cudo :)

reklama
O widze ze meble wszystkie kupujemy nowe bo my tez akurat wczoraj kupilismy szafe do chlopakow pokoju. Sa coraz wieksi i przestaja pomalu miescic sie w swoich szufladach a i dzidziusiowych rzeczy nie mialam gdzie trzymac a teraz juz mam :)

Nimfii koniecznie daj znac co i jak.

Ania skoro z mala nie jest tak zle to jeszcze poczekaj z tym lekarzem moze.

Ja właśnie niedawno skończyłam remont i się wtedy dowiedziałam, że dzidzia jest w drodze. Jakbym wcześniej wiedziała, to nie wydałabym kupy kasy na porządną sypialnię. A tak za jakiś czas będziemy musieli się wynieść do drugiego pokoju. No ale prrzynajmniej te 2 lata porządnie wyśpię się w moim łóżeczku a potem się coś pomyśli.
Dobrze, że ja nie musiałłam mieszkać ani z rodzicami ani z teściami, więc nie zazdroszczę ;-)

wesolutka ja też mam wrażenie, że cały czas pije

ania oj ja też nie życzę nikomu mieszkania z teściami

amaliee my mieliśmy wspólną kuchnię, co gorsza jedna lodówka była i zawsze było przepyrane co kupiliśmy i na co wydajemy pieniądze, cała góra miała być dla nas, ale któregoś dnia teściowa nie omieszkała przyjść i powiedzieć, że jej najstarszy czyt. "najukochańszy i najlepszy" synio powiedział, że on chce mieś swój pokój (a ten pokój został tak zrobiony żeby w przyszłości była w nim kuchnia jak któryś tam zostanie), no i miarka się przebrała, wyprowadziliśmy się praktycznie z dnia na dzień

bo z teściami tak włąśnie jest.. pierw jest super pięknie a póżniej wywiad na co i po co wydane pieniądze zostały.. sprzątaj gotuj gorzej jak służąca.. u nas jeszcze był straszny ból bo m ma brata młodszego o trzy lata a rok starszego odemnie.. nigdy mnie nie lubiał bo zabrałam mu braciszka z ktorym mógł chodzić na imprezy.. bo jak zaczeliśmy być razem to ja 16 on 20 lat także czas zabawowy hehe.. no i wyobrażcie sobie ja musiałm jego skarpetki prac... i to był gwóżdz do wyprowadzki...

jedne dobre bo wygraliśmy tą wojnę.. ja mam 23 we wrześniu m 27 w pażdzierniku.. i co mamy to mamy ale się kochamy dalej :) i teściowa się zmieniła bo po wyprowadzce mogłam w końcu pokazać pazurki hehe :) więc teraz się dogadujemy :)

kusiak narazie nie idę bo brak plamek.. zobaczymy co dalej :)

joani za dwa lata tak akurat by się prosiło o malowanie więc nic straconego :)

wesolutka super że z maluszkiem wszystko dobrze :) masz jakieś zdięcie ?? :)

Wspolczuje mieszkania z tesciami. Ja na szczescie nigdy nie musialam. Chyba bysmy sie pozabijaly z tesciowa. Ona w ogole nie jest zadowolona z tego ze dzieci mamy.

Amaliee udanej wizyty :)

ania nie wierzę, skarpetki musiałaś mu prać?

amaliee mi o tyle, że nikt nie zjadał, ale kontrola była, ps. udanej wizyty

wiecie co ja jak sobie to przypomnę to cieszę się ze swoich dwóch pokoi:-) jak będą finanse poszuka się czegoś innego, a jak nie to i to lepsze niż mieszkanie z kimkolwiek:tak:

a ja właśnie wciągnęłam barszczyk ukraiński, tak mnie dzisiaj naszło

Jejku, tak narzekacie na teściów a ja mam najukochańszych pod słońcem. Mieszkaliśmy z nimi 2 lata po przyjeździe do Norwegi i wcale tego nie żałuje ani źle nie wspominam. Bardzo się z nimi zżyłam i szczerze mówiąc to było mi troche ciężko po przeprowadzce na swoje. :-p
Moja teściowa traktuje mnie jak córkę a że ja delikatnie mówiąc nie miałam zbyt łatwego dzieciństwa przez moja mamę to mam wrażenie, że bardzo szybko obdarzyłam ją wyjątkowym uczuciem. Za nic moich teściów nie zamieniłabym na żadnych innych. :blink: A na punkcie mojej ciąży to oboje już zdążyli oszaleć... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
maltanka no niestety wtedy m się postawił i nie miałam tego zaszczytu... teściowa się obraziła i stwierdziła że sie pracy boję a na domiar wszystkiego nie moge nawet dziecka urodzić zdrowego.. wtedy tez poroniłam przez toksoplazmoze ... i jak wszystko się na siebie nałożyło tak migusiem mieszkanie się znalazło hehe :)

dokladnie skromniej a na swoim :) amelia powodzenia na wizycie :) &&&

soniafanka ciesz się że masz takich teściów..:) moja też teraz już jest kochana :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry