Sporo napisalyscie i nie jestem w stanie na wszystko odp.

Rozmowa wydawala mi sie ok, w poniedzialek maja dzwonic lub troche pozniej.
Sofianka to na pewno nic powaznego, stres tylko to poteguje. Sama wczoraj mialam bardzo delikatne brazowe plamienie, od tego czasu rowniez juz ok ale tez troche sie martwie a wizyta 21.01...
Kochane prosze was nie straszcie blizniakami... u mnie w rodzinie sa a ja w 27 dc mialam dosyc wys. Bete jakbym byla w polowie 4 tyg i sie boje, bo jak dam rade sama z blizniakami.
Powiem wam, ze faceci okropnie mieszaja mi w glowie, walcze o malzenstwo, bysmy sie nie rozwiedli i stworzyli rodzine chociaz maz swiety nie jest, msci sie, podarl mi ubrania, zabral jedzenie z lodowki i zablokowal mi dostep do wspolnych oszczednosci, zostawil mnie bez zl sama sobie, ale uwazam, ze nigdy bym sobie nie eybaczyla gdybym nie sprobowala tego naprawic, a tu wczoraj moj... hmm kochanek mowi ze mnie kocha i chcialby ze mna wychowac to malenstwo. Malo tego, znajomy mi powiedzial, ze cos do mnie czuje i chcialby sie spotykac, chociaz wie, ze jestem w ciazy i o krok od rozwodu...
Mam metlik w glowie, musze odpuscic bo zwariuje. Mysle ze lepiej bedzie mi samej. Nie wiem...
Aniu u mnie to samo z rana, do tego bardzo glosno burczy, przelewa sie. Uroki ciazy to sa chyba