DOODA super 
Dziewczyny pamietacie jak pisalam ze u nas jest test z krwii matki dodatkowy zeby sprawdzic czy dziecko ma miedzy innymi ZD? To szukalam i znalazlam ze w Polsce tez jest i daje 99% pewnosci plus nie jest inwazyjny a jezeli da falszywy wynik to wyplacaja wtedy rodzinie odszkodowanie, nazywa sie NIFTY, tylko ze jest drogi. Tak tylko chcialam poinformowac
Dziewczyny pamietacie jak pisalam ze u nas jest test z krwii matki dodatkowy zeby sprawdzic czy dziecko ma miedzy innymi ZD? To szukalam i znalazlam ze w Polsce tez jest i daje 99% pewnosci plus nie jest inwazyjny a jezeli da falszywy wynik to wyplacaja wtedy rodzinie odszkodowanie, nazywa sie NIFTY, tylko ze jest drogi. Tak tylko chcialam poinformowac
mojego S oczywiście jak na złość nie ma w domu. Wróciłam do stałowego, oczywiście obesrwuję cały czas ścianę, na chwilę tylko odwróciłam wzrok i co i pająk biegnie w moją stronę
na szczęście się zatrzymał a ja miałam pod ręką gazetę, rzuciałam w niego, przydusiałam jeszcze węglarką z węglem i czekam, aż wróci mój S i sprawdzi czy oby na bank trafiłam (bo jednak to był rzut z dość sporej odległości
)...boję się ich panicznie, okropnie zawsze ryczę i wrzeszczę a dzisiaj to już przeszłam samą siebię, to chyba przez te hormony...oh musiałam się wyżalić...