Hej dziewuszki

Ale naskrobałyście

ale już prawie Was nadganiam
Ja niedawno wstałam, rano jak mój M wstawał do pracy to była gęsta mgła, teraz po 10 to już prawie jej nie ma ale widzę, że padało i na tym pewnie dziś nie koniec.
Od kiedy wstałam robię balety moim sąsiadom, mam nadzieje że nie mają mi tego za złe, ale ja mam dziś ochotę trochę pofałszować ;-)

Miałysmy dziś z kumpelą i jej boyem robić w południe ognisko (tak mi się chcę pieczonej na patyku kiełby z bułą, że szok

), ale niestety pogoda pokrzyżowała plany..
Pogoda do D to i nawet nic się robić nie chce, może trochę ogarnę chałupkę, dziś na obiad rybka zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym z winiary, aż już teraz ślinka mi leci ;-)
Wieczorem z M już w łóżku gadaliśmy na temat naszej ostatniej kłótni, wyjaśniłam mu, że mi się nie podoba jak mnie traktuje i że to wszystko odbija się na dziecku, bo chyba tego nie był świadomy. On mi za to na spokojnie, że uraziło go to że ktoś inny chce dać pieniądze na usg na zobaczenie jego dziecka dlatego tak zareagował. No coż, a spokojniej wtedy się nie dało, trzeba było się drzeć i focha strzelać.. Masakra, zobaczymy, może fakt mu coś się odmieni jak dziecko już będzie na świecie, a ja go naciskać nie będę.
Aaaa i wczoraj się dowiedziałam, że ma do mnie pretensje, że chciałam aby był na usg w szpitalu i go nie wpuścili, mówił że powinna takie rzeczy wiedzieć... Noż kuźwa, a co ja wróżka? Nie wiedziałam, że będzie ten doktorek dupek i będzie miał taką zachciankę aby ojciec dziecka nie był na tym usg... bozszzzz...
EmKA duży maluszek, jesteśmy w prawie tym samym czasie ciąży więc może mój też już tyle ma albo nawet więcej
Sonia fajnie, że już coś czułaś, ja wczoraj w łóżku leżałam, trzymałam się za brzuch i cisza wyczekiwałam

hehe wiem, że to jeszcze za wcześnie, ale jedyne co czyłam to jak mi bulgotała herbata, która przed spaniem wypiłam ;-)
Co do zwrotów to jedna moja rodzina też jest ze śląskiego i fajnie godoją

moja babcia za to jest zza Poznania i też ma czasem swoją gwarę, np. laczki - kapcie, ryczka - mały taboret, sień, iść do sieni - przedpokój, itp. ;-)
maltanka wiem, że u mnie w szpitalu dają znieczulenie zewnątrzoponowe i jest one darmowe.
anusiaszymka dobrze, że maluszek Twój też jak na drożdzach rośnie
a sa mamusie ktore rodzily tak i tak?
cos dla Was

na mily piateczek
Everyone Has A Child Inside - WTVideo.com
już kiedyś ten filmik widziałam, dobre
Wszystkim dzisiejszym wizytującym &&&&
Miłego dzionka, oby mgła i deszcze poszły daleko w las i wyszło słoneczko szybko

Kusiolki dla Was :**