Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam krwiste upławy i strasznie boli mnie gdzieś w pochwie...
Jak mąż przyjedzie to zawiezie dzieci do mojej mamy i podjedziemy do mojego gina prywatnie. Wizyta w piątek, ale wolę nie czekać.
Cukier dziś po obiedzie 144kurde ja nie mam pojęcia co robię źle.
W każdym razie pochwale się ze 3-4 dni temu miałam już na plusie 5kg, dziś jest 4 dietka cukrzycowa działa![]()
a to rzeczywiście....też bym nie pojechała tamKusiak pewnie i może, ale i tak muszę czekać na męża by mnie zawiózł.
I po ostatnich ekscesach we włocławskim szpitalu trochę nie do końca im ufam, najpierw podjadę do swojego gina a potem zrobię tak jak będzie mi kazał. Jemu wierzę im tam nie do końca.
joani bardzo dobrze pamiętasz, śmierć bliźniaków i ostatnio pijana położna. MAKABRA!! Dlatego właśnie teraz mają referencyjność obniżoną. I według mnie to dobrze, więcej dzieci nie zmarnują.
U mnie to początek kolejnego tygodnia i muszę się pochwalić, że wczoraj wieczorem po raz pierwszy poczułam pod ręką przemieszczanie się mojego Maleństwa:-) Patrząc na brak ciążowego brzucha, zaczęłam oczywiście mieć już czarne myśli, że coś nie tak, ale wczoraj się trochę uspokoiłam
sawi, odeślą mnie do Torunia lub Łodzi bo mój szpital ma obniżoną referencyjność i nie może zajmować się poważną patologią ciąży
Dam znać co się dzieje jak tylko wrócimy. Oby to tylko nie rozwieranie szyjki :--
-
-(
a ja Wam nie powiedzialam ze w czw jak bylam u lekarza to rozmawialm o tych moich mdlosciach i kazal zmienic witaminy i sluchajcie odtawilam calkiem na kilka dni bo nie bylo tego febionu2 w aptece i pomyslalam sobie ze przeczekam i zobacze jak sie bede czula i od czw rano gdzie tylko mnie mdlilo jak na razie jest wszystko dobrze, nawet bez wiekszych mdlosci, a o wymiotach to juz calkiem moge zapomniec - wiec to faktycznei witaminy. a Febion zaczne brac od czwartku i zobaczymy co to bedzie dalejczy ktoras z Was bierze febion i zle sie po nim czuje?
Gratulacje z okazji nawiązania kontaktu;-)Witam
Wczoraj pierwszy raz poczułam ruchy pod moja dłonią, lezalam położylam ręke na brzuch i w końcu coś się rozpychalamoże kolanko., może główka
![]()