Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ale mialam noc! Moj maz wrocil z pracy wieczorem i marudzil ze sie zle czuje, przed spaniem zaczal wymiotowac. Kolo 23 moj najmlodszy sie obudzil caly w wymiotach. O 1 w nocy ja zaczelam.... I tak cala noc na zmiane biegalismy do ubikacji. Maz spal na kanapie a maly ze mna. Wymiotowal dokladnie co godzine. A ja go pilnowalam wiec tez nie spalam zupelnie. Zasnelismy o 5 rano i pobudka o 9. Czuje sie strasznie!

). Co do porodu to ja normalnie na nogach miałam hybrydy założone (french), na rękach zdjęłam całkowicie bo tam zwykle kolor sobie kładę, a on już by nie przeszedł do cc. Musi być widać płytkę paznokcia. French by przeszedł bez problemu ale on szybciej się niszczy więc na dłonie polecam kolor jednak. Ja jak sobie zrobię na stopach to trzyma się z półtora-2mies, nawet french- super sprawa bo nogi zawsze takie"czyste" i zadbane wyglądają 

no to lekarze muszą brać termin/wiek ciąży z USG bo inaczej powinnam być w 13tygodniu dopiero.