maltanka
Fanka BB :)
ann_ udanej wizyty
wesolutka o trzeba by popatrzeć po promocjach, a z body tego typu co pokazałaś obawiam się, że będa się rozchodzić pod szyją, miała parę takich sztuk i małemu wychodziły ramionka niestety
ja ostatnio w Smyku wzięlam sobie jakąś rozpiskę taką Wyprawka dla bobasa i właśnie pozaznaczałam co mi trzeba, W sumie to muszę przejrzeć tylko ubranka dokupić trochę tych małych, a reszta to na bierząco
wesolutka o trzeba by popatrzeć po promocjach, a z body tego typu co pokazałaś obawiam się, że będa się rozchodzić pod szyją, miała parę takich sztuk i małemu wychodziły ramionka niestety
ja ostatnio w Smyku wzięlam sobie jakąś rozpiskę taką Wyprawka dla bobasa i właśnie pozaznaczałam co mi trzeba, W sumie to muszę przejrzeć tylko ubranka dokupić trochę tych małych, a reszta to na bierząco
Ostatnia edycja:

Jeszcze po pierwszej mi wszystkie nie wyszły, a tu następne się pojawiły.... uwierz ,że naprawdę nie masz się co martwić.
moja niunia urodziła się 3836, aż się boję jak będzie tym razem...
A działo się to w piątek w przychodni, do której nie chodzę ale się wybrałam na prywatne usg nerek. No i przychodzimy z mężem przed czasem a tam już tłumy oczywiście (ja nie wiem o której godzinie ludzie już tam byli skoro właśnie otworzyli?? może tam nocowali?? Czekaliśmy wszyscy na lekarza, jak przyszedł oczywiście jeden pan wystartował jak z procy. A ja siedzę... i w pewnym momencie starsze kobiety się odzywają: "niech pani wejdzie przed nami", a ja na to: "eeeee, bardzo dziękuję... ale ja prywatnie, to nie wiem czy tak mogę....", a one "nie szkodzi, pani nie może czekać"... i weszłam. No nie mogłam wyjść z podziwu, że takie rodzynki w społeczeństwie się jeszcze zdarzają