reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dzięki kochane :* nie upijcie się tym za bardzo bo gaz szkodzi i na wzdęcia bedziemy wszystkie narzekać :)
Sawi ja również gratuluję córci :***

ania, boziu nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze :)
mowilam nawet mezowi o Waszym czekaniu i tez odetchnal. Takze od niego przekazuje ogromne gratulacje :)

Hania, no w koncu! a wywarzonymi drzwiami od lodowki sie nie przejmuj. Kupi sie nowa :D:D

Elleni pytałaś o te spodenki i według mnie nie będzie przeszkadzać :tak: ale u nas jedna położna jest tak pitolnięta, że najlepiej by jej pasowało gdybyśmy na golasa latały jak na plaży nudystów normalnie :-D

Dużo zależy od personelu szpitalnego, jedyni pozwalają na spodenki i majtki, drudzy nie ;-)
Co dyżur to opinia, przynajmniej u nas :-p

Wesolutka kit z lodówką, upatrzyłam sobie nową mąż planuje "skok na bank" więc co se będę żałować :-D:-D:-D:-D:-D

Ania// serdeczne gratulacje zdrowego synka!! Mam nadzieję, że całego szampana jeszcze nie wypiłyście;-) Twoje zdrowie kobieto:-)

Dziś dzień dobrych wiadomości:-) Wracam właśnie z wizyty i u mnie też wszystko w porządku:-) Więcej napiszę na wizytowym.

Hania, ufff dobrze ze jestem na urlopie, a potem na zwolnieniu bo jeszcze byscie obrabowali z mezem moja placowke :D:D

kurcze glodna jestem, a oczywiscie w domu chleba nie ma... bo co ja z domu wyjsc nie moge bo mloda chora, to nikt nie zrobi zakupow... dobrze ze tesco 24h...

Dziewczyny a Sonia to czasem dziś nie jechała na wakacje na Malage :confused:

Jak tak to życzę całej trójeczce wspaniałego wypoczynku, pięknej pogody i zdobycia niezwykłych wspomnień i oczywiście spokojnego, bezpiecznego powrotu :-)

Odezwij się jak tylko będziesz mogła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry